Jó napot,jó napot all!
Syrus!
Dehogy hagylak ki titeket a tejfölözésből!Ez is csak a Gino érdekeit szólgálja,én egy petákot nem keresek rajta!
Viszont ma nekem szarúl indult a napom!Nagyba beszélgetek a Hidivel telleren és a kommandósok a Shell kúttól követve a boltomnál állitottak meg!Ugye a telefonálás miatt akartak elmarasztalni,de mivel rosszarcú vagyok,igy átkutagolták a szeretett Swiftemet és találtak ezt-azt ami a Veszprémi keresztapáskodáshoz szükségeltetik!Nme hitték el,hogy bézból játékos vagyok!
Most egy 50.000es birie számíthatok,de intézkedem az őyardsági isminél!
Szivesen elvinném a gépet hozzád,csak az a kérdés,h mikó és h hová is kéne,mer ügye a XVIII az nem kicsi? Nekem abszolut nem sürgős,Ma jó? Viccet félretéve előre is köszönöm a segedelmet!
Ha elküdöd a tel számodat a syrus6@freemail.hu-ra megbeszélhetnénk a részleteket!
Don Kykke!
Szóval te így intézed az ügyeidet! Veszprém megye KERESZTAPJA,már nem elégszik meg a mobil piaccal,néki a nagyfalusi fogorvosokra fáj a FOGA!
Semmi gond,csak vegyé bele minket is,hagy csorogjon 1kis tejföl nekünk is! Ginónak hamar összejönne a GSR az tuti!
Képzeld tegnap beszereztem 1telt,amilyet ajánlottál! Még tőtikélem,+ ismerkedem véle,de kifejezetten tetszik!
Mit kóstál 1olyan kormány?
Elárulom nektek, nem a fogtechnikus keres sokat, pedig ő végzi a meló 95%-át!
....és alig akarnak fizetni nekik a fogorvosok, de igény az van a jó munkára!
A fogorvosok keresnek szemtelenül sokat! A technikusnak nem sok marad az anyagon felül.
Az orvos meg a lenyomat, fogcsiszolás, beragasztásért elkér egy kissebb vagyont! Szinte az egész dologban ő dolgozik a legkevesebbet és ő keresi a legtöbbet. Itt megfordul a százalékos arány.
Sajnos ez van......
Gino!
Akkor tök egyszerű a dolgod!
Bemész a rendelőbe és elmagyarázod a főnökének,hogy mostantól övé a labrador és a tejfölt nektek köpüli.Különben ki van rúgva!Így kábé 3 hét alatt vehetsz magadnak kápéra egy GSRt!
Na látod mekkora barátod vagyok és a legjobb tudásom adom át neked,hogy lehessen egy GSRed már az évadnyitó gurulásra!
örülsz.....
Banyek! Ő a szó szoros értelmében fogtechnikus. Nem csak rá mondják!
Persze kykee, szólj nyugodtan! De várd ki foghullatással a tavaszt, mert addig a mini moto Gino-t "kezeli" 0-24h Tehát nem dolgozik.
Amúgy meg azért nincs még GSR, mert nem ővé a labor, ahol dolgozik, hanem alkalmazott csak.
Tehát a tejfölt más szedi le.....
A Suzuki Stratosphere koncepció-motorja Európában is látható volt néhány motorkiállításon. Ez pedig nem kevesebbet jelenthet, minthogy a Strato talán szériagyártásba kerül.
Elõször Tokióban állították ki a soros hathengeres, nem mindennapi technikai megoldásokat alkalmazó Suzuki csodát a tavalyi év õszén. Mindenki azt hitte, hogy a motor eltûnik a fejlesztõrészleg süllyesztõjében, mint ahogy az a japán gyárak vadabb koncepció motorjaikkal történni szokott. Azonban a Stratosphere-rõl video és hanganyagokat mutatott be a Suzuki, és nemrég a motor feltûnt az USA-ban, Indiában és Barcelonában is egy-egy motorkiállításon. Korábban csak a B-King koncepció-modell kapott ekkora nyilvánosságot, melynek eredményeképpen a GSR600-ason láthattuk viszont bizonyos stíluselemeket, és 2007-ben talán magát, az 1300 köbcentis széria modellt is megpillanthatjuk a szalonokban. A Stratosphere ráadásul jóval közelebb van egy széria motorkerékpárhoz mint a B-King, így hamarosan akár az utakon is láthatjuk a hathengeres gépet.
Mr.Recemura prof outpuff!
Üdv a tankon!Egy alulértékelhetelnül pontozhatatlan fájteroskodásomról maradtál le(egyébként semmiről),amit a videók közt leshetsz meg,Mikulás Fighting cimmel !
Lehet véleményezni és pontozni!
Más:ericcsó t-230 hedcett?tudod az NDK levehető!van?