Jó napot,jobb időt all!
Csumi Steve!
Rendeben,amikor jöttök akkor esztek! Szerintem no para!Majd mi maradunk és tovább iszunk helyettetek is!
Ricardo!
Minden rendben csak nagyon nyomaszt az idő és nem tudok a vasamra űlni!
Ezen kívűl nincs probléma,sőt tök happy day!Az öntopicról,meg csak annyit,hogy nincs miről írjak,meg nem csak én vagyok eltűnve!Igyekszem pedig a topic életet fenttartani!
De ehez egyedűl kevés volnék!
De köszi,hogy aggódsz miattam,majd szólok ha gáz van!
Üdv Tesókám!
Én megyek meg az oldalkocsi is!
A kajálást úgy időzítsd, hogy passzoljon a MÁV menetrendhez, mert mi minimum a Recével vonattal megyünk és még aznap vissza is kellene jönnünk.
Gondolom 18-19 óra felé indulnánk vissza!
OK?
Te, én le lettem ma fárasztva rendesen , erőltettem, de nem bírtam dekódolni. Majd adj egy kis segítséget, vagy valaki
Picit durva, ahogy megnőtt az exsúlyadó! Azért remélem nincs problém, elég furcsán vagyol mostanság. Még az öntopicod sem a régi
Hol vagytok, többiek????? Má tél van ám, javából. Kéne fórumozni. Vagy lázas készülődés a karácsonyra ? Kedden hóesés.
Én má mindegy!
Adós csekket kaptam!teljesítmény adósat!UHH-660ra szólót!
Rendi leo azt nyél tábli nélkül és börn áut,ha hot a placz ha gesztos a szitu!már ha érted mit akarok ezzel mondani,tisztelt ricardo tesó!
Kykee!
Ne aggódj, mert szerintem a szó szoros, de jó értelmében Te vagy a legelvetemültebb motoros, ha már nem ülsz fel a moccra, akkor senki sem. Esetleg a Steve. De nem hiszem, h Pesten 5 fok felett volt.
Jó napot all!
Február 1.ig kell leadnom a GSR KLÁN találkozó létszámát az étterembe!
Az étterem étlapját megnézhetitek a www.hataretterem.hu -n!
Remélem mindnekinek megfelel a hely!Szerintem teljesen rendben van a hely!De nézzétek meg szerintem!
ricardo!
Nincs,mert hol vannak a többiek?!Aggódom értük,hogy ilyen nyirkos időben is motoroznak!
vagy mit csinálnak,hogy nem ír senki!
....vagy ennyire ilyesztő lenne a don kykees kép?
Igenmertdélbenebédelekésakkorleülökagéphez.