Halihó!
Hát kalandos volt a kompig az út az biztos, majd azért írj egy hosszabb beszámolót (akár privátba: ponus@freemail.hu), hogy merre jártatok. Szardínián egyszer mentem veletek szemben (Castelsardoból mentem Olbia felé egy hegyi úton), integettem mint az állat, nem tudom hogy a gyors tempó (ti se mentetek lassan ) miatt realizálódott-e bármi is az üdvözlésből.
A kompon kaptunk egy-két pálinkát a társaságotoktól, az kva jól esett...
Igen, a Vespa velünk volt, végig csinálta a túrát. Ja, és kb. a túra felénél elment a hátsó fék rajta és nem tudták megcsinálni kint (rendelni kellett volna fékcsövet)... szóval úgy ment végig.
Remélem tetszett nektek is a sziget!
szia ! még a memcsikártyán. tegnap mikor eszembe jutott h fel kéne tenni már besunnyogtunk a kisszobába előle és már nem akartam kimenni felzaklatni. de majd ma !
ja,azt ha jól bekajáltam visszafekszem kialudni az evés adta fáradalmait,,,,,jó mélyen és gyorsan,,,csak el ne felejtsek felkelni pihenni..
mert én mindennek ellent tudok állni,csak a kísértésnek nem
Xia! már azt hittem haragszol valamiért......de nem Ok,lehet holnap kimegyek a Dzsinihez,és kiviszem,és iszom egy KV t,abból a "nagy " választékból....(ha lessz víz )
Azé' mert tünet mentes vagy, még lappangsz!
Hát kalandos volt a kompig az út az biztos, majd azért írj egy hosszabb beszámolót (akár privátba: ponus@freemail.hu), hogy merre jártatok. Szardínián egyszer mentem veletek szemben (Castelsardoból mentem Olbia felé egy hegyi úton), integettem mint az állat, nem tudom hogy a gyors tempó (ti se mentetek lassan ) miatt realizálódott-e bármi is az üdvözlésből.
A kompon kaptunk egy-két pálinkát a társaságotoktól, az kva jól esett...
Igen, a Vespa velünk volt, végig csinálta a túrát. Ja, és kb. a túra felénél elment a hátsó fék rajta és nem tudták megcsinálni kint (rendelni kellett volna fékcsövet)... szóval úgy ment végig.
Remélem tetszett nektek is a sziget!
mert én mindennek ellent tudok állni,csak a kísértésnek nem