Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágni majd a henti fogja....
Azé' mert tünet mentes vagy, még lappangsz!
Halihó!
Hát kalandos volt a kompig az út az biztos, majd azért írj egy hosszabb beszámolót (akár privátba: ponus@freemail.hu), hogy merre jártatok. Szardínián egyszer mentem veletek szemben (Castelsardoból mentem Olbia felé egy hegyi úton), integettem mint az állat, nem tudom hogy a gyors tempó (ti se mentetek lassan ) miatt realizálódott-e bármi is az üdvözlésből.
A kompon kaptunk egy-két pálinkát a társaságotoktól, az kva jól esett...
Igen, a Vespa velünk volt, végig csinálta a túrát. Ja, és kb. a túra felénél elment a hátsó fék rajta és nem tudták megcsinálni kint (rendelni kellett volna fékcsövet)... szóval úgy ment végig.
Remélem tetszett nektek is a sziget!
Ne írj ide utoljára.....
Azért nem mentem ,Te nyomika! de most már tegnap délutántól már ok,m semmi bajom,csak a biztonság kedvéért vaok itthon,vágod ?
Luke,"zsö szüí tón pápá"
Ha ilyen göthös vagy, ide ne gyere!
khuuuuuuu,khűűűűűűűűűű, Lúk ih bin dájn fáter
Te is nagy "sztárvórszos" harcos vagy? Az Erő legyen Veled!
szia ! még a memcsikártyán. tegnap mikor eszembe jutott h fel kéne tenni már besunnyogtunk a kisszobába előle és már nem akartam kimenni felzaklatni. de majd ma !
Na,megyek a Tatuinra és szétcsapok egy két Buckalakót......UTINI
ez így is van jól akkor nem vagy egyedül
ja,azt ha jól bekajáltam visszafekszem kialudni az evés adta fáradalmait,,,,,jó mélyen és gyorsan,,,csak el ne felejtsek felkelni pihenni..
mert én mindennek ellent tudok állni,csak a kísértésnek nem
ááá,én dolgoztam eddig.na jó,egy kis alvás is volt benne
Xiaa! Neked is most van Reggel! nem vagyunk teljesen egyedül evvel...
Xia! már azt hittem haragszol valamiért......de nem Ok,lehet holnap kimegyek a Dzsinihez,és kiviszem,és iszom egy KV t,abból a "nagy " választékból....(ha lessz víz )
SZia Hayacsay
Hoji!Hol a cicás kép?
látom azért az ebédre mindenki felébredt
Csárlájt
Jó reggelt!
Jó reggelet Geko papa
hahó !
Xassz Káj bácsi! Jó "reggelt"