Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor küld el smsben,,,vagy gyere le holnap délig és meséld el,,,,vagy jövő héten hétvégén megyek én pestre és akkor keritünk rá alkalmat
7-15 -ig vagyok bent holnap.... gyere 15-re és együtt eljövünk
de,elmentem volna,,,ha nincs gyerekes hétvége és ez a "nyaralás"nem lenne....szeretlek,miért ne mennék,,,,,meg akkor azt írnám,hogy nem akarok elmenni,köszi... béke
Kevés ő ahhoz, hogy engem kirúgjon.....
Hiába hiszi az ellenkezőjét.
-már többször elköszöntem a tulajdonostól , hogy az ilyen köcsögökkel nem vagyok hajlandó együtt dolgozni, de mindig visszakönyörgött, hogy maradjak...majd így más lesz, meg úgy más lesz..... megint itt tartok, de azt hiszem lassan már nem hagyom magam megdumálni-
Nem ide tartozik .
Tudom , hogy nem akarsz eljönni , ne magyarázkodj . ,
hogy kezeled csoki?
Én holnap megyek hozzád , ha akarod megismerheted , hogy kezelem az ilyen köcsögöket a Nagybani-n , de akkor munkanélküli leszel , én meg megint nínósautóval fogok közlekedni .
te meg tapsoljál csak,,,azt sem tudod mivan,csak a gecin jár a szád
a kaját 3 főre 3 napra,,,a többbit nyertük,,,,,kabbe
Bla-bla . Ha nyertél , mit kell befizetni ? Bla-bla .
Már kérdeztem tegnap is, ma is...többször
Meg kellett mutatni...főleg mások előtt, hogy ő ott a valaki...vagyis ezt gondolja.......osztottam volna, de hátat fordított és elment...
Ez már túllőtt a célon, hogy olyan dolgokkal jött elő, ami nem is igaz....és ha az is lenne.....meg kellene várni, hogy elmész és félrehívni, hogy izé meg hozé.... ....de ez egy mogorva görény...ezért kapni fog...........most már tényleg leadom a rendszámát és, hogy hol lakik és merre jára haza..... valamiért tuti meg fogják büntetni mindig
Háppápápápápápápápápápápápápápápápápá

Henti Jocee megértette,de te nem,mert minidg csak a pislogáson jár az eszed,,,,,,Zalacsányban leszünk,nyertünk egy wellness hétvégét,márciusban és eddig húztuk,,,mennünk kell,különben elbukjuk a befizetett lóvét,,,,de ha nem értesd meg akkor összefosom magam nálatok
hasadat szarom le,,,de azt lefosom,ha hülyeségeket beszélsz,,,,ne legyél már buzi,,,mondd hogy mi van,,,és válaszolok is
Bla-bla .
bla
bla
bla
bla
bla
Nem volt balhé a melóban ? Nem akartam beleszólni , nehogy hozzám költözzetek emiatt . Pedig úgy felvilágosítottam volna a faszfejbácsit a kultúráról .
mondom én, hogy nem akarsz beszélni velem........nem baj, szarjá csak le
méér,ezt is megszerveztem,,,,,csak nem leszek ott,,,,,,,
Ennyit a szervezésről .
várj,ez nem azt jelenti,hogy leszarom a társaságot

jó éjt
kapd ki,kapd be,nyeld be,köpd ki
háát haver... minden elismerésem neked.... nehéz döntés ez.... sok sikert hozzá.... mindent köszi testvérem....
lépek aludni.... bye all....