Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szega Jocee!
Stét!
hölgyek-urak....
Holnapra tedd az uzsicsomag mellé , mert balhé lesz !
Vasárnap tessék velünk gurulni! Pityu rád is számitunk! És persze mindenkire!
Pityu most indulok! Szurkolok neked!
szia ! vasárnap dolgozom könyvelő vagyok egy takarítócégnél így vasárnap takarítok egy szállodában
Köszönöm a hsz-t, azthiszem erről beszéltem! Ha minden így marad, ahogy az utóbbi pár napban,talán további régi-új barátot köszönnthetünk ismét! Jön a tél, elmult dolgokról csak írásban kellene emlékeznünk a szezonnról, hát nem sokvolt ami mindenkivel közös, Én a magam részéről azokra szivesen! Jövőre sokkal többtotyikos gurulás kell, h összefogja ezt a társaságot! Le az ellentétekkek legyenez innentőla tagokat tisztelő motorozó társaság! A klánraraktam felegymeghívást, szeretném ha minél többen ott lehetnénk! Előre is köszi a részvételt!
Henti!
köszönöm ! legkésőbb ha beüt a hóvihar hívlak de jó lenne ha lennél itt is néha ... nekem hiányzol Te is meg mások is...
Gino én úgyis megyek hozzád. Majd átveszem a szemüveget. Aki előbb ér oda az veszi át a szemüveget. Szia Hojti. Vasárnap lehet, h gurulunk a szomszédommal. ? Gyűsszzzzzzz?
50 50 %
Szia. Ma tudtunk beszélni. OK!
már hétfőn vittem magammal egyből.....
de tegnap már nem és ma sem...
Ne magyarázkodj .
melóhelyre bármikor tudtál volna jönni....ha akartál volna
Ma is akartam menni .
utoljára mondom el, hogy...... ezt a pár métert igazán megtehetnéd már érte.....
Lehet nem is kellett, csak felültettél....
Szeva Jani! Mizu veled? Remélem mostmár visszatapadsz! Hijányoltunk nagyon! Hajrá Paks!
Hétfőn megyek az Interatba a Noparával , mert tőled úgy látom sose lesz hayabuxás szemüvegem .
De én ezért nem haragszom rád , ez van . ,
Szió Hojti!

A számom változatlan!06305603806
Hely van a kutyidnak,ha érdekel!
Nem vagyok a régi..? Ja öregszem!
pedig utoljra megnézheted volna a szemcsit...rajtam
Nem megy a kamera itthon .
gyere msn-re....webkamerával
Pedig lassan már úgy érzem .
Éééééén?
Arra ott a gúgli....
Akkor most csak képeket hoztál nekem ?
Majd akkor, ha lesz idő képeket is nézni.....meg a videó DVD-k fele még kint van LV-ban....majd jön postán

Van már vevő a szemcsidre...ööööakarom mondani szemcsimre... ....jót kaszálok vele