Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi,megígértem ott leszek 4re!
Most elég gané idő van borult ég,vizes aszfalt remélem délutánra azért változik!
de nem 2 percet kapok.....mert úgy nem ér.... te is elméletileg korlátlan időt kaptál
be....hősök tere?az jó lesz délben?
de ha összerakom, akkor te meg benyalsz a főtéren!
próbára teszlek,,,,,vigyázzá,,,,felviszem,,,ott nálad szétszedem miszlikre ahogy kaptam és rakd össze...de ha nem akkor össze kell hogy fossd magad a főtéren jó éjt 600asok..Dixi,te meg gyere,mert intéztem mindent,ne hagy cserben
sima ügy?
megcsináljam?
ilyet raktam össze falhoz csapták,ripityára törött,de a panelja nem sérült,,,,5 óra alatt,de összerakatam,,,legnehezebb mobil,összerakás szempontjából a csukló rész miatt
most is dolgozom.......
de elhagyom....most sem vagyok ott
nem,,,de akkor legyél türelmes.....mert akkor megyek,ha több dolog van....de két hét múlva biztos...te sem hagyod el a munkaheyeld,,,,nem?
én elhoztam neked...feléd 10000 km-et.....ez a kicsi neked nehezedre esik?
de igen,vagy nem ,de az biztos......az ajándékot azt vinni szokták nem pedig odahívni akinek szánják de majd megyek
kykee úgysem fog érte elmenni
köszönjük,,,nagy vagy
...már figyelnek a kommandósok is....
kykee/maci:
elvileg 1-2 napon belul nalam a "cucc"
MotoPityu!

havazás volt ma.....sorry
ha lesz időm felhívom a srácot, de el tudsz érte menni?
Bár ki kellene venni.....hacsak nem ad egyet csak úgy és én visszajuttatom a nálam lévő dologgal együtt valamikor.....megpróbálom megbeszélni
Szia GRKRISZ!

sorry az sms nemválaszolás miatt.....ma fingani nem volt időm megállni

tegnap nálam volt, hoztam-vittem......ma itthon maradt.......ha tojsz jönni....nem cipelem
nem fizetek,,inkább mosom a gatyám ,,,,főleg ilyen látványtól,mert beszarás lehetett az egész út
király,,,,köszi az infót
Kösz srácok, remélem meghoztam a kedvet... egyszer mindenkinek ki kell próbálnia csak félő, hogy rászokik.
Kykee tesó... hát az attól függ, hogy fizetsz a budiért vagy sem...
Két hét, 4100km... benzin, autópálya díj, biztosítás kb. 100eFt. Szállások két hétre, kompjegyek szintén a körül van. A többi költőpénz. Amin nem lehet nagyon spórolni az az utiköltség, amin lehet az a szállás és a söradag
bzuibárban van, nem hallja a hangos zenétől,,,vagy pörög a csövön térdig érő hosszúszőrű fehér csizmában.....a kettő közöl valamelyik az tuti,,,,