Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én csak eztet tuom emondani,kapcsojjákkikérem......me kiveszi a vizbű a zokszigént....
Na de ezentúl nem lössz illen,meg lettek vala regulázva a renitenskedő nebulók,oszt qltura vagyon ...... de nagyon
Szia !
Jó estét,azt hittem az előbb beköszöntem
Most mi is fájt Nektek faszikáim? a görög szöveg? (az meg hogyan,ha nem érted?)
a trágár szövegek?(hát azt elismerem, néha erős volt...kissé )
Buzizás... volt ilyen
én mennék,de nem megyek!dodozók
Ha valaki jonne meg holnap Kakucsra mar ketten lennenk!
Szia !

én nem értem ezt a "nem tudok hozzászólni" dolgot régen mindenki részt vett a beszélgetésekben. ha nincs mihez hozzászólni fel kell vetni új témát amihez hozzá lehet szólni vagy a K6 óta eltelt 3 évben már minden ki/át/megbeszélve
szia ! szeretnék Veled tárgyalni a "téli álom"-ról ha a tavalyi hely esetleg még meg lenne a kutyulimnak. telefonszámod már nem a régi te sem vagy a régi
Ebből megint az lesz holnap , hogy miért nem mentem tegnap .
Gr! Nekem annyira kellene mennem gurulni, hogy az már fáj!
Jocee mutatott egy olyan utat, hogy behu, beka!(Vagy besza?)
Megyek haza, este még leszek. Csá!
Na, Csá Mindenkinek! Megyek haza, mert képes lennék reggelig itt elmarháskodni!
Gino!
Én nem szaladok el előle! Szerintem most nagyon ráférne a csapatra egy személyes találkozás és beszélgetés, nem csak a fórum! Jót tenne nekünk!
Kalbaszzsirmetal valamit felraktam a "Fotók" szektorba. Vélemény? Most tessék f...kázni!
Szia OldKlu!

Köszönöm szépen a meghívást.
Nem kéretem magam, de nem tudjuk magunkat utolérni még.....az átállás is lassan meg....
Majd megoldjuk valahogy, valamikor.
Hat en inkabb megyek lassabban, de ugy hogy elvezem, minthogy autoba uljek...
Yikess Nagymágus!
Nem kell letenni, csak lassabban menni!
No, azt TUDSZ?
Nekem hiányzik az adrenalin!
Hasonlokepp vagyok en is, nem nagyon tudok mihez hozzaszolni...
Miert kene letenni lassan a vasat? Hol van meg a hooo ?
Szeva all!

Na én is itten vagyogatok! Én csak ismételni tudnám sütiapit ezért nem teszem!
Minden ok velem +a moccal!Sokszor olvasom a fórumot,de nem nagyon van mihez hozzászólnom!

Remélem mindenki jól van,és igérem (nem fenyegetés ),h többet megjelenek itt a fórumon!
Még este visszanézek!
Kedves Gino!
Kérlek szépen, hogy ne kéresd magadat, mert minket megesz a kíváncsiság, hogy mit is csináltál abban a nagy francos USA-ban! Mivel lassan a vasakat le kell tenni, ezért a következő hétvégék valamelyikén, mivel nálam erre lenne elég hely,- szívesen meghívnálak Téged és kis családodat egy élménybeszámolóra olyan időben, hogy a kis Gino-t is elhozhassátok! Gondolom a Tímúr és Csapatának sincs ellenvetése, csak az ídőt kéne kitalálni, hogy mikor!