Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyugi ügyes vagy! Nagyon szép! Vajon vannak benne távtartók?
Meggyütt a mail! és milyen kicsi a világ... a BajnokMotor tulaja,Bajnok Attila,Vele hosszas beszélgetéseket folytattam Görögországból,majdnem vettem egy CB 400 SF Spec2 est Tőlük,és azt próbiztuk kitervelni,hogyan jutna le hozzám a motor Hihetetlen És köszönöm a segítséget,meg a Bölcskei úrnak is a figyelemfelhívást ! Szeretek mindenkit,még azt is aki engem nem
köszönöm! ez azt jelenti,én úgy értelmezem....az utolsó másodpercben rálicitáltam még egyet a biztonság kedvéért,(mint a profik ),csak éppen nem voltam bejelentkezve(nem mint a profik ),szerencsére én voltam az egyetlen licitáló ezelőtt,tehát " a magnú az enyim" ugye? erősítsd meg légyszi,mert mail még semmi...
http://www.vatera.hu/item/view...
Gondolom megadtál egy e-mail elérhetőséget... oda kapsz egy üzenetet az eladó adataival és felveszed vele a kapcsolatot (telefon, e-mail). Persze csak ha ténylegesen is te lettél a nyertes és nem bénáztál el valamit.
Pofon egyszerű, nyugi.
Uff... ez nagyon rosszul hangzik. Egy páros (bordó, fényezett dobozos Honda CB) volt a kompon az egyik pálinka kínálós, remélem nem ők voltak. És remélem volt utasbiztosításuk... Casco-ról nem is beszélve.

Két hét kell, aztán ha Szardíniai kivégezve, akkor jöhet Korzika... Az utak nem annyira tökéletesek ott, de a táj az hihetetlen.

na jól van, megnézem a fotókat újra, pihenek kicsit...
Segítség kellene,lécci Valaki....
Vaterán megvettem egy cuccot,én vok a licit győztese,most ilyenkor mit kell,és hogyan? Csonthülye vagyok ehhez(is)
Ja,és nem vettem meg,kölcsönkaptam.....
ott szeretném látni valamelyikben a túrabeszámolódat....
Nem találom az ideillő szavakat a szókincstáramban...
Jövőre páran elmélkedünk egy Görög úton......ha lessz még jövő....
Pontosan így van, azóta nem motoroztam itthon, ma van az első nap, hogy azzal jöttem melózni. Persze az M3 bevezetőn szándékosan rámhúzta egy idegbeteg, mert nem birta hogy ő dugul én meg nem...

16 motorral nagyon kemény volt, mindenkinek más az igény, ezért is mentünk a szigeten inkább 2-3 csoportban. Sajnos nem úsztuk meg baleset nélkül, egy pár eldőlt az olasz fizetőkapunál állva (mondjuk vicces volt) de nem lett baj, viszont egy másik pár a szigeten egy jobbosban eltrafált frontálisan egy terepjárót... Kórház, motor TK... Mentő hozta őket haza... Repedt medence, repedt váll, "szerencsére" csak ennyi.

Legközelebb max. 3 motoros, 2 hét, csak sziget, több szállás.
Lehet, hogy azért nem találtam, mert FastBike-ot kerestem?
Köszi az infót, kíváncsi vagyok, mert a Superbike tényleg ellaposodott mostanában.
nem fényezés volt........sőt próbiztam ridegen és tényszerűen fogalmazni...de hát ez a majdnemnyócátalányossaa kitsit nehíz....
Budaörsi CBA ban lehet kapni a FastRide ot,
Hüpp-hüpp... azért kicsit fátyolos lett a szemem az emlékektől és a képeidtől... itt az íróasztalnál, munka közben...
Tényleg menni kell ilyen túrákra, mert olyan élményeket kap az ember, amit először fel sem tud fogni, és a tapasztalataim alapján másodszorra sem. Annyira más, mint amit itthon megtapasztalunk. Inkább most már sokkal kevesebb hazai mocizás, ha mérlegelni kell (főleg az anyagiakat)... de ez a privát véleményem.

Ti is szép távot mentetek akkor, ennyi motorral meg le a kalappal. Ilyenkor eszembe jut a szlovákiai ugrásos GSR túra, hogy mekkora kihívás volt minden egyes tankolás, min. fél óra. És örülök, hogy az összbenyomás még a nehézségek ellenére is (azt a második napot, ömlő esőben tényleg nem kívánjuk szerintem senkinek sem) mennyire pozitív. Visszavágyik az ember...

Firenzében mi is eltöltöttünk több, mint egy órát. De motoron. Káosz volt, igazi küzdelem és harc a forgalomban. Csomagokkal, de mindenhova befurakodtam, ahova egy robogó befért.
Á... jó volt nagyon. A beszámoló meg remélhetőleg még idén elkészül.
csak hogy én is elmondjam Abdul, szerintem a múltkori beszámolód alapján tényleg össze kell raknod egy másikat is
Na akkor:

Szardínia túra, 2009.09.13 - 26
(4000 km)

09.13., Székesfehérvár - Velence ~740km
A fehérvári M7 benzinkút volt az első gyűjtő, ide érkezett a békéscsabai Motorsziget csapat és még páran (Miskolc, Dabas, stb.) Kávé, ismerkedés, ámulás a forgalommal szemben közlekedő Daewoo-n . Indulás. Érkezés Velencébe (Alba D'Oro kemping) délután 5 körül. Este nagy zabálás, házi kolbász, pálinka.

09.14., Velence - Pisa - Livorno - (Olbia) ~370km
Indulás után 20 km-el elkezdett szakadni az eső és el sem állt a kikötőig. Pisa-ban sisakban és esőruhában sétáltunk . A komp teljesen rendben volt, gyors kaja, szárítkozás, alvás.

09.15., Olbia - Badesi (La Bailla Della Mimose) ~100km (?)
Gyönyörű reggel fogadott minket, csak a vizes ruha volt gáz... Átgurultunk a sziget másik oldalára a szállásra, lepakolás, csodálkozás megvolt. A szállás a parttól 200m-re, klassz kis apartmanokban volt, egy kis "falu" volt az egész. Eltekertünk Sassari-ba Auchan-ba bevásárolni, persze visszafelé durván sz@rrá áztunk, ránk is sötétedett. Szerencsére vittem a kis iGO 8-amat (hozzá kell tenni, tökéletesen működött végig, egy kis zippzáros tokban, biciklis tartóval)

09.16-22., Elefánt szikla, La Maddalena, Garibaldi háza, Olbia, Posada, Sassari, Alghero, cseppkőbarlang, Costa Paradiso, Isola Rosa, Stintino.... Erről nem tudok mit mondani. Csodálatos... Kiváló utak, kanyar kanyar hátán, kristálytiszta víz, gyönyörű partok... Ha érdekel valakit, azért mesélek

09.22., Olbia - Livorno kompozás éjjel. (tök jó volt, én nagyon bírtam a "lögybölődést")

09.23-24., Livorno - Róma (Róma) Camping Village ~360km
Na, itt bejártuk amit csak lehet, Colosseum, Vatikán, Forum Romanum, stb. Röviden, klassz volt (mentem volna vissza a szigetre )

09.25., Róma - Velence ~560km
A csapat nagyobbik része (tehát mindenki, kivéve én) Róma - Firenze - Velence utat tervezett, de gondoltam hogy dugó lesz, szívás lesz, ezért én Velencébe mentem. Fél 2-re értem oda, párommal bevettük magunkat a városba, Szent Márk tér, pizza, fagyi, stb. 8 körül értünk vissza a kempingbe, a többiek akkor értek oda, mindenki sík ideg volt. Eltévedtek, szétesett a csapat, rendőr elzavarta őket rossz parkolás miatt, benzinkúton várták be egymást... 1 órát sem töltöttek Firenzében... Búcsúvacsi, nagy zabálás.

09.26. Reggel az előző napból tanulva magányosan vágtam neki az útnak, 4 körül értem haza, 740 km után, 4 megállóval...

Imádtam, amint lehet visszamegyek, de több szállással és csak a szigetre. A kutyus hibátlanul viselkedett és még kényelmetlennek sem mondanám, odafelé a 16 motor - 26 fő miatt sokszor megálltunk. Hazafelé már nem volt ilyen vicces, de vitt a lendület.
Ne fényezz budaörsi huszár ennyire... Nekem az is elég lenne, ha meg tudnám venni a Fast Bike első számát. Keresem, de eddig egy kútnál sem találtam.
mihez is kell?
A hátsó hanszólómról beszélj inkább.....
nemháá tod mijen lasu a felgogoképeségem, eccer eccer sikerül,nade nemindig fuly jo iránybú a xél.....
Nem éééérteeeed?
Bővebben fejtsd ki Te kis Szócsűrőcsavaróművész,légy tekintettel a retardált elmémre is
Az ilyen túrabeszámolóid megérdemelnék,hogy a Superbike vagy az onnan kivált srácok által csinált új lap a FastRide oldalairól köszönjenek vissza... ..Szerintem Ők is "vevők" lennének rá...adjak elérhetőséget?
Mondom, de írj uccsónak....
Mivaa végre írok a végére.. ..és akkor Te....
ezt hogyan gondoltad,vagy nem?