atyagatya
megyek én is Abidabul én a szopmszéd sátorban aggódom majd a hurrikán miatt max az élmények és a nők lehetnek közösek ,,,,, a sörön és a pálinkán nem osztozkodom,az tabu
szia ! nekem is tele van a ... mindennel de jó lenne ha akik elmaradtak innen visszagyünnének mert akkor lehet beszélgetni magyarul is és arról amiről csak akarunk és nekem ma is kicsit jobb kedvem lett h benéztem miután a főnök leba...tt. és még jobb lenne ha többen itt lennénk és megvitatnánk a kis és nagy dolgainkat. bár én magammal is meg szoktam beszélni mindent nap mint nap
Mivel többen kerestetek, hogy miért nem vagyok itt leírom ahogy szoktam.
Hál isten én is a motorom is egyben vagyunk.
Nincs problémám senkivel! Ezt kihangsúlyolnám . Sajnos sok a gondom mint mindenkinek manapság.
De a lényeg, nem igazán tudok hozzászólni ehhez a sok Görög idétlenkedéshez. Nem tudok Görögül. Meg ez a sok buzizás,,,ez is jópofa dolog, ha viccesen-poéntartalommal történik. De ez már unalmas nekem. Nem tudok hozzászólni.És nem is akarok.
Jó pofa dolog,,,,,,,1-2 hétig maximum. SZERINTEM !
Lehet, hogy most megbántok valakit. Ha igen jelezzen vissza
Biztos lennének más témák is ahogy korábban voltak.
Lehet véleményeket vissza írni. Sértegetés,,,és a többi majomkodás nélkül.
Ahogy elnézem a fórumot sokan elmaradnak,,és gyanítom, hogy szerepe van ezeknek a dolgoknak ebben.
DOBRE
igen,jobb kedved lett?ennek örülünk
mind a tied
megyek én is Abidabul
Megyek Ishlert enni
Mivel többen kerestetek, hogy miért nem vagyok itt leírom ahogy szoktam.
Hál isten én is a motorom is egyben vagyunk.
Nincs problémám senkivel! Ezt kihangsúlyolnám
De a lényeg, nem igazán tudok hozzászólni ehhez a sok Görög idétlenkedéshez. Nem tudok Görögül. Meg ez a sok buzizás,,,ez is jópofa dolog, ha viccesen-poéntartalommal történik. De ez már unalmas nekem. Nem tudok hozzászólni.És nem is akarok.
Jó pofa dolog,,,,,,,1-2 hétig maximum. SZERINTEM !
Lehet, hogy most megbántok valakit. Ha igen jelezzen vissza
Biztos lennének más témák is ahogy korábban voltak.
Lehet véleményeket vissza írni. Sértegetés,,,és a többi majomkodás nélkül.
Ahogy elnézem a fórumot sokan elmaradnak,,és gyanítom, hogy szerepe van ezeknek a dolgoknak ebben.
sipi
de ezt nem lehet fikázni....szerintem......próbálkozz valami mással....
Ezalatt azt értettem, hogy szakértői véleményedet kérem ŐSZINTÉN! Na!