Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott tönkre megy....
mélyhűtő..............te léhűtő
addig nem áll el....
akkor én megyek is,mert szlovák vagyok
DOBRE

igen,jobb kedved lett?ennek örülünk
mééé,feleznénk?

mind a tied
atyagatya
megyek én is Abidabul én a szopmszéd sátorban aggódom majd a hurrikán miatt max az élmények és a nők lehetnek közösek ,,,,, a sörön és a pálinkán nem osztozkodom,az tabu
a képről azt számoltam ki van kókusz és ananász. majd eszel-iszol pinacolada-t
Az jó... Mert én meg azt nem vettem számításba, hogy vega vagyok... Bassza meg éhen fogok halni... Még egy ilyen pancser halászjelöltet...
szia ! nekem is tele van a ... mindennel de jó lenne ha akik elmaradtak innen visszagyünnének mert akkor lehet beszélgetni magyarul is és arról amiről csak akarunk és nekem ma is kicsit jobb kedvem lett h benéztem miután a főnök leba...tt. és még jobb lenne ha többen itt lennénk és megvitatnánk a kis és nagy dolgainkat. bár én magammal is meg szoktam beszélni mindent nap mint nap
Ui.

Megyek Ishlert enni
Na itt vagyok.

Mivel többen kerestetek, hogy miért nem vagyok itt leírom ahogy szoktam.
Hál isten én is a motorom is egyben vagyunk.
Nincs problémám senkivel! Ezt kihangsúlyolnám . Sajnos sok a gondom mint mindenkinek manapság.

De a lényeg, nem igazán tudok hozzászólni ehhez a sok Görög idétlenkedéshez. Nem tudok Görögül. Meg ez a sok buzizás,,,ez is jópofa dolog, ha viccesen-poéntartalommal történik. De ez már unalmas nekem. Nem tudok hozzászólni.És nem is akarok.
Jó pofa dolog,,,,,,,1-2 hétig maximum. SZERINTEM !
Lehet, hogy most megbántok valakit. Ha igen jelezzen vissza

Biztos lennének más témák is ahogy korábban voltak.

Lehet véleményeket vissza írni. Sértegetés,,,és a többi majomkodás nélkül.

Ahogy elnézem a fórumot sokan elmaradnak,,és gyanítom, hogy szerepe van ezeknek a dolgoknak ebben.

sipi
szeretem a halat
Hozzámennél egy csóró, naplopó halászhoz?...
ez egész jól hangzik nem vennél feleségül
ha elfelezzük akkor annyira már nem sok
igen,,két kiló füvet,50dkg kokaint,3 kiló amfetamint,6000db extasy tablettát,,,, ,mér ez sok?
húúú,neked is visz a postás "cuccot"?
Gini! ....megyek pestre ..........2 hét múlva
Akkor nem köszönöm elküldtem köszönöm,,,,ja nem,nincs köszönet
Te csak ígérgetsz.....
értem én....én vaok a főfikázó mi? csalódáást kell okoznom,
de ezt nem lehet fikázni....szerintem......próbálkozz valami mással....
ügyeeees
......ezt én láttam élőben,nayon szép,ülések királya-királyok ülése na mentem aludni,sziasztok
Gekko Nagymágus!
Ezalatt azt értettem, hogy szakértői véleményedet kérem ŐSZINTÉN! Na! Fotók-ban megnézted? Itt Fönt!