Szia Kykee és Mindenki!
Küld át a címed az info@tommot.hu címre,mert Anikónak küldeném a sapit! Úgy néz ki, hogy nem fogok vele találkozni, mert jön a vacak idő, meg a szerviz. Inkább elküldöm postán!
Nem lenyúlni, tapsolni!
Én max. 40 éves koromba nyugdíjba vonulok ide és szarcsi bele mindenbe... halász leszek szép helyen, kajám lesz, nyugágy lesz, talán sör is, nő is... max. a hurrikán miatt fogok aggódni.
felállsz,,odaddédelgeted magadhoz,,,majd egy váratlan degyben erős és hírtelen mozdúlattal orrnyergenfejeled,,,többet nem baszogat,nekem elhiheted,,,lehet hogy be is fog hugycsizni-szarcsizni
Nyugodt vagyok,,,csak az emberünköz oda van trombitláva a segéderő,,,,,tudom,hogy jössz és jó utat,itt már előbújkált a Nap,,,,lehet előrébb hozom és akkor hamarabb hazaérsz...
küldöm, nagyon szépen köszöni,,,előre is!
Küld át a címed az info@tommot.hu címre,mert Anikónak küldeném a sapit! Úgy néz ki, hogy nem fogok vele találkozni, mert jön a vacak idő, meg a szerviz. Inkább elküldöm postán!
Nem lenyúlni, tapsolni!
ez egyre gyakrabban fordul meg a fejemben de akkor miből fizetem tovább a kutyulit meg a kérót nem akarok tovább rabszolga lenni
Hoji
ky
Derűs reggelt GSR 600
Friss "vas" érkezett, kukkantsatok be ide
Andi