Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Én szoktam "fikázni"?
Ne köszöngesd! CÍMET! Holnap nem érek rá,ma van ídő Postára menni!
Fotókhoz fölraktam valamit. Fika nem lesz?
Neked is
Jó "reggelt" mindenkinek!
Szííya
ma ünneplünk:- 15 kiló
Üdv Hayacsaj
Oldku!
küldöm, nagyon szépen köszöni,,,előre is!
sziasztok Drágáim
Sipiiiiiiiiiiiiii
Üdv !
És Hoi ne legyél ilyen!
Szia Kykee és Mindenki!
Küld át a címed az info@tommot.hu címre,mert Anikónak küldeném a sapit! Úgy néz ki, hogy nem fogok vele találkozni, mert jön a vacak idő, meg a szerviz. Inkább elküldöm postán!
Nem lenyúlni, tapsolni!
Én max. 40 éves koromba nyugdíjba vonulok ide és szarcsi bele mindenbe... halász leszek szép helyen, kajám lesz, nyugágy lesz, talán sör is, nő is... max. a hurrikán miatt fogok aggódni.
Szóljatok, ha tényleg lesz... kiugrom megnézni és lefotózom a többieknek
Mennyire "ócsó", jelenleg van vagy 4-5 db

ez egyre gyakrabban fordul meg a fejemben de akkor miből fizetem tovább a kutyulit meg a kérót nem akarok tovább rabszolga lenni
felállsz,,odaddédelgeted magadhoz,,,majd egy váratlan degyben erős és hírtelen mozdúlattal orrnyergenfejeled,,,többet nem baszogat,nekem elhiheted,,,lehet hogy be is fog hugycsizni-szarcsizni

Hoji
Nekem is vagy egy komplett blockom,,,,érdekel?mert nálam csak a helyet foglalja,,ocsóért megszámolom
ky
Nyugodt vagyok,,,csak az emberünköz oda van trombitláva a segéderő,,,,,tudom,hogy jössz és jó utat,itt már előbújkált a Nap,,,,lehet előrébb hozom és akkor hamarabb hazaérsz...

Derűs reggelt GSR 600
Szeva srácok!
Friss "vas" érkezett, kukkantsatok be ide
Andi
sziasztok ! ááááááááááááá ! elegem van a munkahelyemből már nem tudok olyat tenni ami megfelelne a főnöknek
kösz fndi,de még rá ér,lassan úgyis téli álmot alszanak a kutyulik,addig meg hergelem a népet a dübörgéssel