Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem vagyok homó,csak érdeklődési köröm kiterjesztett,de nem más
Rajtunk múlik! ! ! !
Kimagasló tekintet .
Áá , sose jön össze .
Nem pislogós buli lesz teeeeeeeee az majd rá egy hétre
, ,
Köszi,,,nagyon penge .remélem az enyém kék
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !EGY KIS FIGYELMET KÉREK! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

KÖSZÖNÖM!

Villant egy kósza gondolat az agyhelyemben,hogy a Szílvesztert közösen,egy igazán jó szervezés formájában,fergeteg bulit kéne alkotnunk
Maradandó élményekkel, rengeteg nevetéssel,játékokkal,vigadalmas zenével,táncal,fínom ételekkel,ítalokkal és egy újévi malaccal karöltve!

Ha nem csak nekem tetszik ez az ötlet,akkor várnám a további résztvevőket,javaslatokat a helyel kapcsolatban

Megtisztelő volt a kimagasló tekintetek halmaza
foleg en :)

10 + posta (mert most ugy jott) = 10.5
Azt hittem ezt sem tudod beírni . ,
Csá, hová mész?
joccak tesa!
én is lépek, elég volt a mai napból, minden barommegtalált ma...
bye all!
Jó éjt !
De brutál, nem vagyok képes az írásra. na húzok aludni!
akkor sorold magad ahová csak akarod! végülis nekem mindegy.... hogy kit szeretsz vagy kit nem az meg a te szíved joga....
Valamit te félreértettél . Azért mert szeretem az olyan kis homikat , mint a Kykke , max. szerteágazó érdeklődési körű vagyok .
bazz, az klassz lenne..... benne vagyok én minden jóban.... csak a szerv ne akarjon megállítani....
Fordítok neked alkesz :
Az mindegy, de nagyon! Az időtől függ, ha engedi akkor Eger, ha nem valami egyszerübbet nézünk! Ott a helyed!
igazad van, bocsi, a transi-kat kihagyam.... neked is szép estét!
Az mindegy, de nagyon!Az idődől függ, ha engedi akkor Eged, ha nem valami egyszetrübbet nézünk! Ott a helyed!
Én egyik sem vagyok .
Nekem nem köszönsz ?
szia tesa!
hová készültök vasárnap?