Akkor az a válasz Te kis gügye, hogy hozd el! és azért nem mentem ,mert hányás,fosás meg láz volt....most is otthon rontom a levegőt,de holnap lehet kerülök egyet arra.....MONDOM : LEHET!
Öööö, az a szalonban volt, a Campona-ban, Hollóséknál. A márkát már nem tudom, nem is néztem meg igazán, mert akkor még nem terveztem túrát, örültem hogy haza tudom vinni a motort Szerintem simán hívd fel őket, elmondanak mindent.
Máshol találtam még, nem reklám, de érdemes elgondolkodni rajta:
A szardíniai túrából tanulva:
- soha többé nem megyek túrázni oldaltáskával (beázik, lóg)
- soha többé nem megyek túrázni hátsó hengertáskával (simán leolvadt )
Dzsínó! ....ööööö ...várjunk csak egy kicsit....(mondaná José Luis Torrente ) erre a HSZ-re 89010 válaszoljál! mielőtt ugatol kiscsákó (amúgy meg igazad lehet baszod... )
És egy kérdésem is lenne.....az adatlapodon az utolsó képen,a 2 db GSR közül az egyiknek vannak dobozai,azt meg lehet tudni,hogy milyen márkájúak,és hogy néz ki amikor nincsenek rajta a dobozok?
Én szeretnék rá egyszer majd dobozokat,de eddig az összes amit láttam,amikor nincs rajta a doboz,akkor a tartó valami orbitálisan éktelenkedő izé volt,és azt nem bírja elviselni a szemem..... Ha nincs ilyen ,akkor kénytelen leszek csinálni egyet.....
Szia!
Nem,nem Neked,ilyen hangot nem engedek meg magamnak avval szemben,akivel még nem találkoztam,és nem ismerem legalább egy kicsit......... ez egy csipkelődő "Savazás" volt ,az előzmény gombra pattintva látható ,hogy kinek írtam.
Neked meg egy nagy Welkome! És ne higgy a szemednek,meg a betűknek,nem rossz emberek ,egyik sem,csak a napi gondok okozta stressz ide is begyűrűzik néha,és kitör egy -egy kis villongás,de aztán ok lessz minden,Vendetta nem lessz.... legalábbis eddig még nem volt
Jé,egy új fiú!
Na mutatkozzál be szépen ,nem csak úgy becsöppenünk valaova,és már osztjuk is a csapatot.....
Amúgy isten hozott! (ha nem lennél ennyire új itt,akkor azt mondanám "Isten hozott pusti" hogy ezért mit nem fogok kapni....
Ma kérdeznivalóm lenne.....
Hoj: készen vannak a matricáid! Már írtam párszor,de nem reagáltál,mi legyen velük? Esetleg odaadjam a Gino nak?
(Mert az Övé is készen lett amíg az indiánokat tanulmányozta!,és Ő sem reagált rá......)
Abdul, grat a túrához, sajnálom hogy a kompon elkerültük egymást. A Vespa veletek ment? Fehérvárnál és még vagy két helyen előztük egymást, hol ti tankoltatok, hol pedig mi :) Az eső minket is elkapott, Velencétől Livornóig áztunk....
jóreggelt !
motopityu: hogy van apósod
kykke: sztem jó ötlet a közös szilveszter gondolom most még nem sokaknak van meg a terve aznapra úgyh akár össze is jöhet házikóbérléssel vhol ... össze kéne írni elméletben kit érdekel:
1. kykee + Anikó
2. Hoji + 1
3.
4. ...
Máshol találtam még, nem reklám, de érdemes elgondolkodni rajta:
http://www.vatera.hu/item/view...
A szardíniai túrából tanulva:
- soha többé nem megyek túrázni oldaltáskával (beázik, lóg)
- soha többé nem megyek túrázni hátsó hengertáskával (simán leolvadt
Nekem is dobozszett a következő befektetés.
Én szeretnék rá egyszer majd dobozokat,de eddig az összes amit láttam,amikor nincs rajta a doboz,akkor a tartó valami orbitálisan éktelenkedő izé volt,és azt nem bírja elviselni a szemem..... Ha nincs ilyen ,akkor kénytelen leszek csinálni egyet.....
Csak a saját magad kifogásait akarod globálisan kivetíteni, hogy mindenkié legyen....
Nem,nem Neked,ilyen hangot nem engedek meg magamnak avval szemben,akivel még nem találkoztam,és nem ismerem legalább egy kicsit......... ez egy csipkelődő "Savazás" volt ,az előzmény gombra pattintva látható ,hogy kinek írtam.
Neked meg egy nagy Welkome!
Nem vagyok új fiú, csak lassú nálam a netkapcsolat
Félretéve a viccet, igen régen jártam itt, de inkább csak olvasó vagyok, napi szinten.
Na mutatkozzál be szépen
Amúgy isten hozott! (ha nem lennél ennyire új itt,akkor azt mondanám "Isten hozott pusti"
Hoj: készen vannak a matricáid! Már írtam párszor,de nem reagáltál,mi legyen velük? Esetleg odaadjam a Gino nak?
(Mert az Övé is készen lett amíg az indiánokat tanulmányozta!,és Ő sem reagált rá......)
Abdul, grat a túrához, sajnálom hogy a kompon elkerültük egymást. A Vespa veletek ment? Fehérvárnál és még vagy két helyen előztük egymást, hol ti tankoltatok, hol pedig mi :) Az eső minket is elkapott, Velencétől Livornóig áztunk....
Johny
motopityu: hogy van apósod
kykke: sztem jó ötlet a közös szilveszter
1. kykee + Anikó
2. Hoji + 1
3.
4. ...
Hát vasárnap max.: 18 C fok! Meg eső!
Imádkozom esőistenhez, hogy húzzon el a francba!
Egy olvasó!