Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elárulok egy "titkot" az M60-as blokk nikasil-os. (540)
Gyere fel msn vagy skype-ra.....
Aztán a későbbiekben kifejlesztették a tuti alusil-t, ami jobb már a nikasil-nál....
Azt hiszem a BMW a 90-es évek közepe után váltott újra alusil-ra....meg maradt a drágább, de kezelhetőbb lokasil...stb.
itt......mondd......ird....
A V8-as motorblokk akkoriban nem nikasil bevonatú volt, hanem alusil...hát...nem volt olyan hosszú életű, mint az M30-as motor...
pölö?
Eladó kipufogó csak GSR 600-ra, képet tudok küldeni. infót róla simon.norbert.91@freemail.hu, vagy 06705205278
Az M30-as, 6 hengeres láncos motornak nincsen párja, ellenfele..... a 4 literesről ez nem mondható el....
Nekem van egy 540 és véletlenül eladóóóó!
Ja,az se megy szarul...
Ha esetleg valamelyik ismerősöd beleszerelmesedne az autódba mond neki hogy tudsz egy "jobbat"
Gekko, azonnal kerülj elő....
én mondtam,hogy az okoskodok lesznek a következőőőők
Túra témában mit szálnátok, ha megismételnénk Bp - Rétság - B.gy.-
Mátre - Eger - Gyöngyös - bp
De jó lett volna ha valaki valamelyik ablakból levideózza......
Az évszázad videója lenne!
Alapból 10 liter, minimum..... és az még nem is város....
Neked van B jogsid?
Gino! Köszi a képeket.
aham
köszi
nem leszek ott........intenziv regenerálódáson vagyok,doki azt mondta,hogy maradjak a pi..sámon,ne ugrabugráljak......
Zsozsimura

Nézd meg ezt is, többünknek ilyen van a vason. DB Killerrel.

Zsolt, 30/331 15 72
Gyárit a Suzuki márkakereskedésből, utángyártott elemek nincsenek, csak hátsó lámpa meg 1-2 ilyesféle dolog.
Mi kell?
Mi van vaze nagyon felhúztad magad a videómon de minek had dicsekedjen a sok faszkalap hogy mit tud menni itt meg ott rájuk kell hagyni csak arra leszek kiváncsi hogy ki lessz olyab faszagyerek hogy el is mennyen mert az oké hogy te elmennél mert te egy (állat vagy szerintem)de nem hiszem hogy más bevállalja csak a szájuk jár én elmegyek szombaton de nem tudok én olyat menni hogy hanyat essetek de a részvétel a fontos
lepököditek 1 mást?
én most regenerálódok vizszintes helyzetben,de megpróbizok lemen ni majd 4 óra magasságában.....