Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét! Még nem olvastam vissza, mindent, de majd kerítek rá időt.
Szerintem már csak 3 motorosról szól az eset, természetesen mindenkinek lehet véleménye, valamit az is mindegy, hogy hogyan is kellett volna csinálni.... (jobbról? balról? így, úgy? ) Velem is megtörténhetett volna vagy bárkivel. És a lényeg, hogy tényleg az volt a reakció, ami és ez nem is okozott csalódást Gekko baritól... Tényleg a másikkal és a másik motorjaival volt elfoglalva elsőnek!

Üdv mindenkinek! Jó éjt!

Gekko: Holnap dél körül kiugrom! Kínai?
olvasd el a motorrevü friss számát, abban tesztelik a BT16-ot is. Hát, nem lett tesztgyőztes.....
Üdv az Uraknak!

Aki BT016 rakott föl mostanába annak milyen tapasztalatai vannak?
Vagy bármilyen gumikkal kapcsolatos tapasztalat jól jön, mert elég tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek. Eddig Sportech M3 volt fönt, de az nem igazán jött be.
Előre is köszönöm!
Kérlek benneteket,ahogy tegnap is már ezt sszóvá tettem,,,,,,lépjünk túl a témán,,,,,,elég neki a baja és nem történt több,ez a lényeg,,,,,,mindenki esik,vagy fog,vagy mégegyszer esik,vagy többször,,,,,én is estem,hiába sok kibaszott 72ezer kilométer,napi használat ,télen is nyáron meg szinte csak azzal,,,,,elestemés?akkor is ment a pusmogás a hátam mögöt,hogy keró miatt estem el,,,,és ha abban estem volna el?és?lényeg hogy vagyok pár őszinte ember szerint,,,,,,akinek inge vegye magára,meg aki meg nem ne vegye........szerintem húzzunk egy nagy falat,többet ne is nézzük vissza,,,,,,előre kell nézni és motorozzunk vigyorogva sokat közösen,,,jó?ha lehet kérnem,,,,és akkor a klikkesedés is eltünik végre,,,,,Gekko hajrá,nyomasd tovább
Ezt csk ismétléssel lehet!
Rajta Api! A következön végigmegyek
Én köszi, h megértessz!
Páááááááááááááááááááááááá
...PROGRAMOT...-_HELYESEN__________
Jó éjszakát !

Indítom a regeneráló progamot
na jó éjt
köszönöm!
tényleg egyenes ember vagy!
Ádám teszteli a GSR-t
Vasárnap délután kerültünk 1 rövidet Öcsivel.Olajcsere megtörtént + gyári olaj szűrő.
Jó Estét Mindenkinek !

Gekko jobbulást !
Gekko! Sajnos egyenes ember vagyok,elég lehúzos a véleményem a vidin látottakról! Több× írtam, h sasjnálom a történteket, de......................................................
......................!
a többit csk veled osztom meg meret, neked szeretném elmondani, nem mindenkinek!
Szasztok barátaim!
végre Valaki észrevette a lényeget! az érdekelt elsősorban,hogy nem sérült-e meg Valaki,és mekkora kárt okoztam,pedig akkor már tudtam,hogy szinte biztos hogy nincs meg az ujjam,de az nagyon másodlagos volt számomra,és nem kezdtem jajgatni a sérülésem miatt!Aki ott volt,az tanúsíthatja.Ezt bezzeg nem is vette észre szinte senki sem......csak a fékezés,meg a tapadás,megafaszom....Ugye milyen érdekes?
Jó éjt Királyok! ,,,,,,,,,,,,,,,,,
hú már várom!végre 4nap meló nélkül
Én majd szeptemberben.....
Hétvégén végre én nyaralodok
hiszek neked ! most ezzel rosszat nem csinálok max szidlak mint a dög
de mondom, hogy előtte próbáld ki milyen....
jól van bammeg!igazad van