Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt dzsieszar sixhándred klénör geng
Hello mindenki ! Szia Gino .
simán,,,takarodj regenerálódni....
mit akarsz a nőmtől? titokban küldözgetsz neki ezt azt
már megen buffogtatni akarol? te buffogtatómester
na jó éjt
ki ugatott le? add meg a számom,hívjon fel,majd elbeszélgetek vele....nbehogy má az én számlám nőjjőn...há,more,különben meg lecsárázhat mindenki.....csárlájt mindenkinek,megyek fürdeni,mert kibaszott büdös vagyok egész nap kénytelen voltam motorozni
Pénteken Anikóval felvisszük a Bodridat.....aztán meg haza jól megkúrlak közben és elveszem a térerődet
páran leugatták,mások meg látták a lényegét.... jó éjt,megyek regenerálódni
a netkapcsolatommal ez most 1hetet venne igénybe,de jössz hamarosan hozzám,nem? akkó mit pánikolol az is megvan,amikor "összeveritek" egymást avval a nagy Macival...
küldd a toth.aniko8@gmail.com
az egészet akarom
de már fennt van a vidi vakegérke fiam
pedig Anikóéra is küldtem,de visszajött a bibis üzenet.....
MACI!
Átvennénk az olajszűrődet, nekünk is itt van a szerviz ideje!
Előre is köszi..
nem jött át,,,mint Pély Barnának
Én biztos megyek veled, hacsak nem töröm össze megint a mocit, mire a tiéd összerakjuk!
persze,ha még hajlandó valaki velem jönni ezután........
és a fájdalom miatt kissé alacsonyabb a toleranciaszintem.....bocsi mert fáj azért....
na jó éjt,megyek aludni,gyógyulni
mindegy, utánna vagyunk, inkább a következő mocizáson gondolkozz. Mert visszaülsz remélem.
fasz voltam,de megpróbiztam a legkissebb kárt okozni,csak ez volt a fejemben,és ennyire sikerült,.......
jóvan na, profi volt a kezelés.
Nagyobb bajod ne legyen az életben soha.
na mindegy,az ilyen hülye dumák miatt nem akartam feltenni.... Malakia milisune to pustis!
kissé ideges lettem most:
nem csapódott,vakegér,hanem mivel látta hogy itt nem tud megállni időben,bekormányozta a vasat a létező legnagyobb résbe,minimalizálandó a rombolást
igen, ugyanaz a 138-as megy fel mindkettőre.