Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
Holnap 40 fok lesz... Meló után rögtön egy csobbanás a Velencei tóban? Ötkor végzem a városban, hatkor már a tóparton fürdőgatyában. Ki jön? Sipikém jössz ugye? Sütit fizetek!
Ebben Kykee is egyet ért, Meg Maci, Meg ő + ő + ő
ÁMBEREK !

Légyszíves,,, az eset boncolását ITT ÉS MOST fejezzük be !
Lehet, hogy holnap a legokosabb kerül bajba. (de ne kerüljön senki)
Inkább gondoljuk ki, hogy hogyan pótoljuk a pancsolást és a velős pírítóst.

Köszönöm!
le lehet szállni a témáról
Bazze....most akkor én feleslegesen csináltam azt a 30 képet?
A mélcímedről mindig visszaír nekem egy démon....
? HUF. Légszűrő and pollenszűrő.
ja, mi kell neked akkor?
HI Gino. Csak egyszerűen, azt szeretem. Tudud énis egy egyszerű ember vagyok. Sms emet megkaptad?
Megmondom, egyszerűen.
Mert a hátsó kerék megcsúszott, azaz nem forgott a sebesség jeladó sem.
Ennyi....amúgy hallani is lehet.
HI. Megnéztem a vidit. Elolvastam a kommenteket. Utólag könnyű okosnak lenni. Persze, ahogy Gekko mondta kielemzni jó egy vidit.
Nekem 2 véleményem van. 1. Kykeetől mindenki megkapta a maximális segítséget a lehetőségekhez mérten. 2. 0:02
nél Gekko 5 km/h val ment Jani mögött balra oldalt, kb. 1,5 m lehetett. Kb. 0:03nál 0km/h a sebesség. Hogy lett ebből ilyen dőlés
? Na jobbulást mindenkinek.
Szép napot! Azért egy kék-sárgára íjunk időt! Jól vagy? Mi van a mutogatósoddal?
háá,te mondolod?nagyobb a bojlered mint nekem,,,,,bár vénebb is vagy
nem értem eztet,,,,,,
amúgy meg (dagi )
pontos helyet és időt NEM IRUNK SEHOVA! Vágod nyomi?
Jó reggelt!

Sajnos megtörtént,de már minden oké,,,szerintem Gekko ahogy ránéz az ujjára mindig eszébe fog jutni míg él!Örüljünk,hogy csak anyagi kár lett.....ideje túllépni rajta és a következő túrát szervezni.....persze én a túra elött vagy után egy nappal leszek ott rossz ómen vagyok én
mobilszámodat elkevertem,elküldöd? köxi
ja,de akkor Tomit telibe nyomtam volna hátulról....... gondolhatod hogy mennyire bánt a dolog! megpróbáltam beférni.....háát ennyire sikerült,bocsi
Hali all!
vazze most néztem a vidit...
Igazán elmehettél volna mellettem!
jó napot Nektek!
ma délután megyek dokihoz,aztán jelentek!
spyru, dobj egy telszámot légyszi a mailemre, ami az adatlapomon van és megcsöröglek.
Nap közben az Oktogonnál vagyok, este a 14-ben általában.
Szia!
Jasu file ! Megnéztem a videódat , kurva rossz ilyet látni ! Visszanéztem többször is , ahogy bementél a motorok közé , az kemény volt . Nem tudok napirendre térni fölötte . Egyszerűen nem tudom , hogy mit írjak most , hogy elbambultál , hogy nagyon jól döntöttél amikor nem a füves megoldást választottad , nem tudom . Nekem itt nem lehet véleményem , mert nagyon rutintalan vagyok , de le a kalappal előtted ! , , , ,