Holnap 40 fok lesz... Meló után rögtön egy csobbanás a Velencei tóban? Ötkor végzem a városban, hatkor már a tóparton fürdőgatyában. Ki jön? Sipikém jössz ugye? Sütit fizetek!
Légyszíves,,, az eset boncolását ITT ÉS MOST fejezzük be !
Lehet, hogy holnap a legokosabb kerül bajba. (de ne kerüljön senki)
Inkább gondoljuk ki, hogy hogyan pótoljuk a pancsolást és a velős pírítóst.
HI. Megnéztem a vidit. Elolvastam a kommenteket. Utólag könnyű okosnak lenni. Persze, ahogy Gekko mondta kielemzni jó egy vidit.
Nekem 2 véleményem van. 1. Kykeetől mindenki megkapta a maximális segítséget a lehetőségekhez mérten. 2. 0:02
nél Gekko 5 km/h val ment Jani mögött balra oldalt, kb. 1,5 m lehetett. Kb. 0:03nál 0km/h a sebesség. Hogy lett ebből ilyen dőlés
? Na jobbulást mindenkinek.
Sajnos megtörtént,de már minden oké,,,szerintem Gekko ahogy ránéz az ujjára mindig eszébe fog jutni míg él!Örüljünk,hogy csak anyagi kár lett.....ideje túllépni rajta és a következő túrát szervezni.....persze én a túra elött vagy után egy nappal leszek ott rossz ómen vagyok én
Jasu file ! Megnéztem a videódat , kurva rossz ilyet látni ! Visszanéztem többször is , ahogy bementél a motorok közé , az kemény volt . Nem tudok napirendre térni fölötte . Egyszerűen nem tudom , hogy mit írjak most , hogy elbambultál , hogy nagyon jól döntöttél amikor nem a füves megoldást választottad , nem tudom . Nekem itt nem lehet véleményem , mert nagyon rutintalan vagyok , de le a kalappal előtted ! , , , ,
Légyszíves,,, az eset boncolását ITT ÉS MOST fejezzük be !
Lehet, hogy holnap a legokosabb kerül bajba. (de ne kerüljön senki)
Inkább gondoljuk ki, hogy hogyan pótoljuk a pancsolást és a velős pírítóst.
Köszönöm!
A mélcímedről mindig visszaír nekem egy démon....
Mert a hátsó kerék megcsúszott, azaz nem forgott a sebesség jeladó sem.
Ennyi....amúgy hallani is lehet.
Nekem 2 véleményem van. 1. Kykeetől mindenki megkapta a maximális segítséget a lehetőségekhez mérten. 2. 0:02
nél Gekko 5 km/h val ment Jani mögött balra oldalt, kb. 1,5 m lehetett. Kb. 0:03nál 0km/h a sebesség. Hogy lett ebből ilyen dőlés
? Na jobbulást mindenkinek.
Sajnos megtörtént,de már minden oké,,,szerintem Gekko ahogy ránéz az ujjára mindig eszébe fog jutni míg él!Örüljünk,hogy csak anyagi kár lett.....ideje túllépni rajta és a következő túrát szervezni.....persze én a túra elött vagy után egy nappal leszek ott rossz ómen vagyok én
Igazán elmehettél volna mellettem!
ma délután megyek dokihoz,aztán jelentek!
Nap közben az Oktogonnál vagyok, este a 14-ben általában.