Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te amnéziás vagyol?
Hányszor kell még....
15 mehet?
mondom, próbáld ki az enyémet.... nagyon stabilan az útra tapad
jaja
mi a gyári teló oil?suzukiban aszt mondták hogy a 10-es a gyári
Szinte ragad az első kerék az útra...olyat lehet most fékezni a forró aszfalton a jó ki Michlein Pilot-al...
Mikor próbálod ki az enyémnek az elejét?
Értem akkor kamukukinak hívod
az kuki ami nekem van............... de +nő ha kell
én tudom,hogy nem bántod,de én sem!csak a véleményem ,és én mit csináltam volna! VÉGE!
Picinyem,,,, akkor tedd el a tököd.
Élete első komolyabb bakija,,,,az vóóóót az első hogy ment hátra, Janihoz hogy mi van vele és hogy milyen bajt csínált. Aztán Skoda támassza Tomassához
Inkább felejtessük el vele,,, PLEASE !
Millen színű?
Dehogy bántom.....
Én ....ezt a nyomit.....de lassan küldöm a fekete kocsit, mert elsikkasztja a kínait
jövöhét és fent a fémfékcső
sziasztok.olvastam hogy mi történt de hála Istennek hogy "csak"ennyi történt.végződhetett volna rosszabbul is a dolog.
ennyi bammeg!de mondol valamit és 1-ből "más is hibázik"duma..."ne bántsátok"... tököm kivan !
..vagy stoppie-zol
Tartsd a kormányt...megáll, mint a szög!
Én a célegyenes végén 210-ről csak első fék megmarkol és ennyi...
Tanács, hogy próbálgasd, gyakorold a fékez kontrolt....
csúszik a faszt!a vélemény az nem azért van mert más nem hibázik!mi a geciért kell ezzel jönni?tanácsok,hogy legközelebb ne csak 1megoldás legyen a fejedben!okulni kell mindenből!senki nem bánt téged!remélem érted mire gondolok!nem kell mindent + magyarázni!lehet én leszek a következő!és?
Lázmérőzöd magad?
Könnyen becsúszik mi a sok vazelintől....
De ugye tudod, hogy nem kell húzogatni.
Hova?
Nekem ez: istvan.buti@citromail.hu a címed van meg, de erre ami t küldök, mind visszajön.
Valami gmail-.es címet csinálj már.....arra lehet rengeteget küldeni
hi all
pénteken kell mennem a János kórházba,és akkor talán többet tudnak mondani,eddig azt mondták,hogy szép,és már van kb 50 % esély rá ,hogy megmarad. kb ennyi,közben lázat kell mérnem sürün.
Tévedni mindenki téved,előbb vagy utóbb,ezt ne feledje senki. uff-beszéltem
vagy kicsúszik az eleje,és akkor bówling van,ugye?
Papa nem kaptam semmit. ? Acecomra küldted?
lehet csapódok, melótól függ. Honnan indulunk?

Kykee, ti jöttetek ma fél egykor szembe az M0-án?
ezigaz!De több elsőfékkel megállt volna!