Öcsimura...06209208708.................eléggé köcsögség,hogy közel negyed éve még mindig semmi a rendőrség részéről,,,,,szopjanak le,,,,,,köcsög korrupt banda(Maci ne figyelj)...a fasszopók csak arra képesek,hogy sunyiba beállnak minden zeg-zugba és trafizzanak,,,,komoly ügyekben meg semmit nem tudnak tenni,,,,,,
Öcsimura most valami új dobbalk rukkol elő,,,az enyém lesz megint a protomotor
Nagyon régen jártam erre. Nem akartam fájdítani a szívemet a sok motoros beszámolóval és képekkel.
Május 26-ai balesetem óta nem volt képes határozatot hozni a rendőrség az ügyemben így a bringa még mindig rokkantan várja a sorsát. Én meg csorgatom a nyálam, ha motorost látok...
Úgy határoztam viszont, hogy mindenképpen kicseréltetem a gyári dobot egy hangosabbra, hátha végre észrevesznek az autósok.
Öcsimurához tudna adni valaki telszámot? Vagy van vkinek eladó slip-on? Bódis vagy ilyesmi?
Köszi Para mégeccer! Sajna csak a kárfelvétel után szerelhetem át! Addig rendszám nélkül motorozok
Kykeeeeeeeeeeeeeeee! Index!? Hétvégén ha balcsi felé járok (déli oldal), de odaugrok szívesen, csöröghetek egyet?
Taliztam spyruékkal, Katitól kaptam egy isteni kávét is.
keresni fogom az embert
Vasárnap valami gurulás? 577-es? Aki még nem volt....., és aki már volt annak sem árt az ismétlés.
Öcsimura most valami új dobbalk rukkol elő,,,az enyém lesz megint a protomotor
Nagyon régen jártam erre. Nem akartam fájdítani a szívemet a sok motoros beszámolóval és képekkel.
Május 26-ai balesetem óta nem volt képes határozatot hozni a rendőrség az ügyemben így a bringa még mindig rokkantan várja a sorsát. Én meg csorgatom a nyálam, ha motorost látok...
Úgy határoztam viszont, hogy mindenképpen kicseréltetem a gyári dobot egy hangosabbra, hátha végre észrevesznek az autósok.
Öcsimurához tudna adni valaki telszámot? Vagy van vkinek eladó slip-on? Bódis vagy ilyesmi?
Nem rákban halt meg, hanem akváriumban.
meghalt ma hű barátom,Szebasztián
Kykeeeeeeeeeeeeeeee! Index!? Hétvégén ha balcsi felé járok (déli oldal), de odaugrok szívesen, csöröghetek egyet?
...........................mentem aludni