Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs ring! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

1. Tutis
2. kykee
3. Gekko (alias Hycomat)
4. Abdul (Aug. 9. és 30. ok nekem, ha vasárnap megyünk)
5. Maci, időponttól függően.
6. nopara
7. henti
Kakucs ring! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

1. Tutis
2. kykee
3. Gekko (alias Hycomat)
4. Abdul (Aug. 9. és 30. ok nekem, ha vasárnap megyünk)
5. Maci, időponttól függően.
6. nopara
Na végre! KAAAAKUUCS! Ezt a napot vártam! , minnyá jön anyus aztán kivág, beilleszt meg ilyesmi! de állat!
srácok mi lehet a gond a motorommal? 12e felett nem sokkal letilt...bármelyik fokozatban. Régen nem csinált ilyet. Kis fogaskerék van elől de már egy éve...ötlet?
Szasztok! Itt vagyok látok mindent!
Hogy te milyen rendes vagy...... de csak ha motorral viszed el!
Ne szerelj. Hagyd a régit az újat meg elviszem a Janival és ráfizetned sem kell.
Hálás és még pirospontokat is kapsz az asszonytól.
Hi!
Van cuki a dunaparton...
Én mára már elraktam a motort. Nem megyek sehova.
Lakás átszervezés/átszerelésben vagyok.
Régi hűtő ki...új hűtő be.
Régi mosógép ki....új mosógép be.

Megvan az esti progi...
HI. Gino. Jani mára igérte, h visszahozza a fűnyirómat és este fogunk motorolni. Szóval van cukrázda nálatok? Mik a koordinátáid?
Áááááá...mekkorát estem
Vazze....úgy röhögtem a bukóban
Remélem sokan láttak és sokaknak okoztam egy kis örömöt....
Na szevasztok,legyetek figyelmesek,és vigyázzatok Magatokra!
addig nem birom tartani a pisikét
Lehet holnap, meló után.....a körforgalomnál jobbra lévő motoros bóóótba
Én lehet megyek arra.....
GrKrisz! hol vagy? mikor jüssz? Éhes vagyok....meg pisilnem is kell
na jaa,ki vagy Te,hogy megmondod mit csináljak a kormányommal,meg mikor mehetek,meg izéé......mivaa? pofánvágol? könnyű a kissebbet ,mi dagi?
Tudom....de csak tájékozódásból kifolyólag.
Előfordul az emberrel, hogy el akar futni és összeakad a lába....és pont arcra esik a földre....meg az a sok eldobált banánhéj...
minden őrizetbevételkor el kell vinni.....de az ötlet nem rossz.
Orvoshoz vinni? Beteg?
Vagy véres az orra?
plusz a mi adónkbóllll a kopckát guritjuk a gömböt cipeljük,,,,eljöhetsz hozzám dolgozni,míg görögben vagyok,,,,sírva könyörögsz majd hogy visszamehess,,,egész nap,csak a motoron űlni,telefonokat javítani,mobilohívásokat lebonyolítnani,eladfni venni,ezeket ellenőrizni,szükség esetén megjavítani,,,,,,,,,
9.ike,,,azt néztem én is ki,,,,kivétel esős idő
én nem vagyok nagy,,,én egy lepattant senki vagyok,,,miattam miért ne jöhetnél,,,,ki vagyok én hogy beszabályozzam hogy jöhetsz e vagy sem....egyébként meg addig kormányt kell venned,,,igy nem jöhetsz,,,azt meg hogy vissza hajlítod felejtsd el,mert pofán váglak....ha rendbe raktad a bodridat akkor jöhetsz
Az. A magyar jogrendszer: megszüntetik a rablássorozat elkövetőjének előzetes letartóztatását ma, majd a holnapi nappal egy másik ügyészség elrendeli más ügy miatt az előzetest. Megoldás nem az, hogy ki sem engedik, nem. Kiengedik, és ha nem veszem ott a kapuban őrizetbe akkor eltűnik örökre.
Csakhogy ilyenkor dupla papírmunka, újra orvoshoz kell vinni, stb.......kezd tele lenni a tököm.