srácok mi lehet a gond a motorommal? 12e felett nem sokkal letilt...bármelyik fokozatban. Régen nem csinált ilyet. Kis fogaskerék van elől de már egy éve...ötlet?
Hi!
Van cuki a dunaparton...
Én mára már elraktam a motort. Nem megyek sehova.
Lakás átszervezés/átszerelésben vagyok.
Régi hűtő ki...új hűtő be.
Régi mosógép ki....új mosógép be.
Tudom....de csak tájékozódásból kifolyólag.
Előfordul az emberrel, hogy el akar futni és összeakad a lába....és pont arcra esik a földre....meg az a sok eldobált banánhéj...
plusz a mi adónkbóllll a kopckát guritjuk a gömböt cipeljük,,,,eljöhetsz hozzám dolgozni,míg görögben vagyok,,,,sírva könyörögsz majd hogy visszamehess,,,egész nap,csak a motoron űlni,telefonokat javítani,mobilohívásokat lebonyolítnani,eladfni venni,ezeket ellenőrizni,szükség esetén megjavítani,,,,,,,,,
én nem vagyok nagy,,,én egy lepattant senki vagyok,,,miattam miért ne jöhetnél,,,,ki vagyok én hogy beszabályozzam hogy jöhetsz e vagy sem....egyébként meg addig kormányt kell venned,,,igy nem jöhetsz,,,azt meg hogy vissza hajlítod felejtsd el,mert pofán váglak....ha rendbe raktad a bodridat akkor jöhetsz
Az. A magyar jogrendszer: megszüntetik a rablássorozat elkövetőjének előzetes letartóztatását ma, majd a holnapi nappal egy másik ügyészség elrendeli más ügy miatt az előzetest. Megoldás nem az, hogy ki sem engedik, nem. Kiengedik, és ha nem veszem ott a kapuban őrizetbe akkor eltűnik örökre.
Csakhogy ilyenkor dupla papírmunka, újra orvoshoz kell vinni, stb.......kezd tele lenni a tököm.
1. Tutis
2. kykee
3. Gekko (alias Hycomat)
4. Abdul (Aug. 9. és 30. ok nekem, ha vasárnap megyünk)
5. Maci, időponttól függően.
6. nopara
7. henti