Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Honnan tudnék GSR-hez idomokat illetve alkatrészeket venni, gyáriakat vagy esetleg utángyártottakat? Ötlet?
Megyek én is..... 3-ig meló, utána lemegyek oda ahová miondtam. Meddig leszel ott, ahol ott kell lenned, hogy ott találjalak, ha oda megyek?
Gyere te is akkor Kykee....miko rén, azt jól leköpdössük egymást, ok?

Amúgy az egyik legjobb, elnyűhetetlen M30-as nagy, láncos motorral szerelt bömbi....jójagép
gyüssz? mert ha igen,akkor még nem indul a binláden,ha nem,akkor elindul,sok darabot kell csinálni délutánra.
te tényleg egy barom vagy
El.
Balfasz vagyok, ennyi....
Úgy röhögtem magamon...
Meghozták tegnap a hűtőm...hazamentem motorral, hogy átvegyem. Beálltam a főbejárat elé, háttal állt amotor az ajtónak.
Végeztünk, kijöttem az ajtón, mondom elviszem a garázsba....felpattantam rá, sisak...kesztyű....sztender fel, 1-es....10 cm után balra betont fogtam......előszőr azt sem tudtam mi van, de aztán felröhögtem....mert eszembe jutott, hogy rátettem az elsőkerrékre a tárcsazárat. Mivel nem szemből mentem a motor felé, simán elfelejtettem....
Eldőltem, mint egy zsák!
Pofázzad mááá,hogy estél el te bugyihuszár
Ezt a Gekkó észre is vette,meg Hojtjej....
velem is csak akkor foglalkoznak,,,ha épp valami negatívnak tűnő dolgot teszek,vagy arra utalót,,,,,,,aztán meg kapom,hogy mindent kimagyarázok,,,,közebn meg semki rosszat sőt,inkább csak jót teszek.....csak néha nem úgy sül el,ahogy azt pozitív irányba terveztem ....pl esésem
miii?elestél?ne szórakozz ilyenekkel,,,,,,ez komoly?
MAjd te bevédesz ügyvéd-kém...
Bammeg....tegnap felírtam, hogy estem egyet......de smmi rekació...senki nem foglalkozott vele...le sem szartak.......
Ez most azért, mert nincs róla videó?
szerinem a sötétségem bőven kiragyog az üvegekre
Nem vagyok BŰNÖZŐ,,,utáltam már hogy le hülye Suzukisoznak,,,aztán meg mikor alávertem a beugató köcsögnek a vezetési technikámmal,(ami a béka segge alatt van) az Audi TTsnek,akkor meg csak pislogott......
Semmi ilyen sötétités,,,,marad minden eredetiben,,,,10 év múlva veterán lesz,,,szeretném hogy adddig meg is maradjon ,,,csak egy fényezért kap majd télen,meg szép papucsokat,,az eredeti felniket meg elrakom.....
1989 6.20 az autó,,,első tulajtól,vén papa,mind a 4 kulcs megvan,,,247ezer kilóméter,vezettt szervizkönyv is és az olajcserékről intervallumpapir,az autó osztrák bmw szalonból vettem,,,oda vitte vissza a papa és vett egy újat,amibe Baltazárt beszámolták..550 eurót fizettem érte,plusz a szálítás és a CD játszó
Na ja.....
Csak nehogy egy reggel csákányt találjon az utastértetőben....
akkor benéztem, nekem 525 volt. Na, te sem mosod le már magadról a kopasz gengszter becenevet...
Balesetmenteset hozzá. Az ablakfóliázás sötétre kötelező
Itt bérelnek műhelyt nálunk a BMW guruk.....profik.
(Na persze mindig van munkájuk, a BMW az ilyen... )
Ha gondolod, megdumálom velük és egyszer leellenőrzik az egész kócerájt..., bár lehet nem fogsz utána örülni, mert ezek a srácok mindent kiderítenek, ami ugye az előéletét tekintve nem mindig pozitív)
Beszélek velük.....Évjárat?
tipushiba?mire figyeljek az olajon kívűl?
BMW 730i...3.0 motor,full felszereltség.....és gyönyörű a belseje,motortere,új fékek,feújított futómű,,,csak a kiput kell megnézni,mert zörög
nekem volt ilyenem, imádtam.
Melyik motor?
nagy,szép(legalábbis szerintem az)és óccsóóóó
használd egészséggel,sokáig,csörizz ha jössz,hazamegyek regenerálódni
Kössz,,,látom te is értékeled az ilyen kuriózum gépeket,,,,,nagyon disznó ahogy megy 8L /100.....11 L ha taposom
20%.....hívlak ha megyek........kéne pedig
Délután 17 ig lessz az emberünk.....jössz?
.......pisilnem is kell.....