Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb időben váltottál .
Minden rendben.Csak 18ezret léptem még át . Most cseréltem olajat+szűrőt.Az első gumi még eredeti.
Munka/vagy a pénz / lehetne több,mert kapacitás lenne
Most 7vége jó lett volna 1 túrára,a következő 7vége sajnos nem.
Beszél Andival, itt vagy írj az alkatrészek topikba.
Faridomot talán találsz, de azt, hogy a megfelelő színben lesz...azt felejtsd el.
Első indexek gyári....sehol nincs bontott, mert sérül. Viszont jó drága...
Karok, gyári vagy valamilyen tuning/ design karok...olcsóbbak, mint gyári...
Hátsó lánckerék....vegyél...(sunstar) Miért kell? Ha kopott, akkor együtt az elsővel 3 láncot is cseréld.
Kormány, gyári 15-16e a gyári...olcsóbban kapsz másmilyet, pl, pazzaz
Ja, h te bevásároltál Bmvt! Grat ecsém!
na tünök schlafen! Szasztok!
aztán jól beletörnéd,és akkor tényleg nem mész sehgova,,,csak az elmeintézetbe,,,,ott brümmögnél a wcben aés döntögetnél a bidén
HALI !
Most jöttem a NAGYFALU-ból ./PÖZSÓVAL /
Köszi Tybee hejj de jó a gép,,,ma már v-powerrel döngettem a döheremmel.....aztán gondolom én a maradék kosz is kijöhetett,mert másfél évig állt,,,,aztán oilyat mentem,hogy meg sem akartam állni,,,,,BMW buzi lettem,,,,,,sejtettem,hogy ezek a vasak tudnak valamit,de hogy ilyet,,,még ilyet Mizu Tybee bácsi?hogy vagytok?Gurgula mostanában?Hol járol km-ben?
Ez nem működne....
Kb. az első alkalom után....nem dugdoznám azt a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, amelyikkel nem indul el....
őkőr
Szasz Tybcsi!
Amik érdekelnének:

1. Műanyag farokidom (ezüst)
2. Első indexek és annak idomjai jobb és bal oldali (ezüst)
3. Jobb oldali lábtartó konzol lábtartóval és fékpedál
4. Fék és kuplung kar
5. Hátsó lánckerék
6. Kormányrúd
1 olyan valamilyen kulcs, amit bedux a gyujtáskapcsolóba, de indítani nem tudsz vele, viszont eszedbe jut róla, h hoppá a f.tárcsazár!
Jó Estét Mindenkinek !

Kykee gratulálok a BÖMBÖLŐHÖZ !
akkor meg a kulcs nem veszi észre az zárat, ha vak
Miiii?
figyeljé már oda,mert lebaszom magam a földre és összefosom a gatyám
Van aza vakkulcsos +oldás, vagy mi! Lehet, h hasznát vennéd
nekem nem való tárcsazár.....csak a garázsban, ahol szemből megyek a motor felé....
Ma megint majdnem elindultam, hogy rajta volt.....de csak gurultam.....tegnap viszont erőből dőltem el....
miért akarod,hogy leköpjelek?
nem pörgettem,,,,,mentem két és fél kört a körforgalmoban kilincsel előre,,,,,
Segít, h rajta a tárcsazár!
Az minek....nem emlékszem mire való...
Jóestét! Votunk 1 Velencét, most értünk haza
Gino, há mi van veled, szerezzek vényt kavintonról?
Írtam, hogy a legjobb M30-as motor van benne. Strapabíró...
Ha ügyesen vezeted...nem pörgeted nagyon és nyomatékból mész...akkor nem eszik sokat
Papa,,figyeljél már,,,,2500ért tankoltam és 114 km mentem el,,,,ma 3300ért,de v-pover,hogy tiszticcsa a benzinjáratot,,,,,kibaszott keveset eszik,ahhoz képest hogy háromezres......vigyáztak rá,hidd el,,,nagyon szépen muzsikál az erőforrás,,,hú de birom ahogy morog,,vááááááá
Nem árulsz el titkot.....
Mivel az évjáratot nem említetted, így nem tudom/tudtam pontosan milyen felületkezelt blokk van benne.