hogy a videó hova tűnt?
hát letöröltem,mert nem bírom az arctalan,saját magát nem vállaló köcsögbuzeránsoktól származó véleményeket!
ha valaki negatív véleménnyel van a dologról,ami elő is fordult,nem értettem egyet DE ELFOGADTAM,na de az gerinces embörke volt,és felvállalta a nevével ,arcával!
utálom a sunyi arctalan,aljas gerinctelen fajzatokat,amelyek arc és névnélkül gusztustalankodtak ,és ebbéli feháborodásomban letöröltem
na szép napot Mindenkinek,és vigyázzatok Magatokra
Told be azt amotort 1 szervizbe vazze, ne álj neki babrálgatni!
A szerviz visszaállitja a gyári állapotot a felelős biztositójának a terhére! Mé nem jó ez neked?
Látom, neked hiába beszél az ember...
Nem tud/mondhat előre egyezségi összeget, mert nem tudja/tudhatja mit fogsz leadni (ergo mit adtál le) vagy mi lesz számlás....mert, mint említettem ezek nagyon befolyásolják az egyezségre kifizetett összeget.
Ha ezek figyelembe vétele nélkül mond összeget, az a minimum lesz....nagyon ne nevess...
Szerdáig várok, akkor megmondják az egyezségi összeget, ha túl alacsonynak tartom, akkor megy szervízbe, ha elfogadható akkor meg várom a zsetont a számlára! 210.000.- re jön ki az összes alkatrészem körülbelül, számlásan! Ebből az összegből venne le valamennyit az egyezségi miatt, szerintem 160 körüli ajánlatot fog tenni, de várjuk meg a számokat!
Azért ez nem megy csak úgy csiki-csuki!
El kell döntened, hogy egyezségi vagy számlás, szervizes javbítás lesz. Ha ez, ha az...nioncs ide-oda ugribugri...
Mondom mégegyszer, ha már mindenképpen biztosítózol, akkor told be és csinálják meg mindennel. Majd te mész érte, aláírod, hogy kijavítva átvetted, ennyi. Küzdjön a szerviz a biztosítóval. Ne te várj hónapokig!
AV! Leadom a cseréltet, de ha egyezségi a kár akkor úgy is egy csökkentett összeget fizetnek, ha látom, hogy nem jönnék ki belőle akkor betolom egy szervízbe, oszt jó napot, ha kijövök, akkor megcsinálom én.
Ha nem adod le a lecserél alkatrészt vagy nem tudsz beszerzési számlát mutatni/adni az vásárolt alkatrészekről, akkor nem fogják fizetni vagy csak felét...
Vegyél mindenből újat és rakd fel, a régit meg add le! Ez a legjobb, ha már úgyis biztosítós....
A hátsóidomot már szinre fújva fogod kapni. Felmatricázva. Ha fizet a biztosító akkor miért nem veszel zsírt mindenből.? Persze tudom. Különben a kereskedésekben is tudnak kedvezményt adni a gyári cuccokra a listaárból.
Szerintem is a legjobb megoldás! Asszem összerakom magam, csak az alkatrészeket kell beszereznem. No parának volt egy komplett hátulja, Gekko művek jobbos kiputakaró, Kykee jobbos index, amit rendelnem kell az a faridom. Sajna az a legdrágább 62 ropi! Össze lehetne tenni a hátulját elemenként is, mert a lámpámnak csak a kerete tört el és azt lehet külön rendelni 12.200.- pénzért a műagyag borítása rendszámtartóval együtt 14.200.- . Átmenetileg tudok vele gurulni így ahogy van, nem is nyúlok hozzá. Beszéltem a veszprémi rendőrséggel, de legalább még 2-3 hét a határozat, ami kell a biztosítónak. Szóval nem fogok kapkodni, max ha valaki nagyon meg akarja venni, akkor összerakom!
Köszönet mindenkinek az alkatrészekért!
Telefonguru társaimtól kérdezném azt hogy:
van nekem egy samsung d900i-m de valami megtört benne,érdemes cseréltetni,vagy inkább dobjam ki azt jöhet az új?!
Ez most nekem szól ? Ha igen akkor nagyon NEM értem.
Ha történik egy közlekedésibaleset (mindenféle ragozás nélkül) és mindenkinek rendben van minden akkor nézhetjük bárhonnan ez a TUTI.
Telo elastico ia to mihanajki! grigora!
KÖSZÖNÖM BARÁTOM!
hát letöröltem,mert nem bírom az arctalan,saját magát nem vállaló köcsögbuzeránsoktól származó véleményeket!
ha valaki negatív véleménnyel van a dologról,ami elő is fordult,nem értettem egyet DE ELFOGADTAM,na de az gerinces embörke volt,és felvállalta a nevével ,arcával!
utálom a sunyi arctalan,aljas gerinctelen fajzatokat,amelyek arc és névnélkül gusztustalankodtak ,és ebbéli feháborodásomban letöröltem
na szép napot Mindenkinek,és vigyázzatok Magatokra
de én nem értek hozzá....én kezdő vagyok
A szerviz visszaállitja a gyári állapotot a felelős biztositójának a terhére! Mé nem jó ez neked?
Nem tud/mondhat előre egyezségi összeget, mert nem tudja/tudhatja mit fogsz leadni (ergo mit adtál le) vagy mi lesz számlás....mert, mint említettem ezek nagyon befolyásolják az egyezségre kifizetett összeget.
Ha ezek figyelembe vétele nélkül mond összeget, az a minimum lesz....nagyon ne nevess...
és visszakapod zsír állapotba. Ne szarozz Tom.
El kell döntened, hogy egyezségi vagy számlás, szervizes javbítás lesz. Ha ez, ha az...nioncs ide-oda ugribugri...
Mondom mégegyszer, ha már mindenképpen biztosítózol, akkor told be és csinálják meg mindennel. Majd te mész érte, aláírod, hogy kijavítva átvetted, ennyi. Küzdjön a szerviz a biztosítóval. Ne te várj hónapokig!
Vegyél mindenből újat és rakd fel, a régit meg add le! Ez a legjobb, ha már úgyis biztosítós....
Köszönet mindenkinek az alkatrészekért!
van nekem egy samsung d900i-m de valami megtört benne,érdemes cseréltetni,vagy inkább dobjam ki azt jöhet az új?!
Ha történik egy közlekedésibaleset (mindenféle ragozás nélkül) és mindenkinek rendben van minden akkor nézhetjük bárhonnan ez a TUTI.