Hello bár nem mondhatnám hogy kykee a barátom mert még nem is volt szerencsém szemályesen megismerni de e nemes cél érdekébe szívesen szánok egy tank benzin árát
Há mennyi gubád van, fussa a felere mondjuk, mertha igen kiváncsi vagyok van-e 18 barid aki bedobna 1 tankbenzin árát1 nemes cél érdekében? Már csak tizenhetet keressél! Tessék rajta!
addig kell vinnem,,,,viszem is,,,,ha bemegyek 300 napra sokkal többet bukok,,,motort,autót,ki fogja fizetni 10 hónapig?szóval,behajtom a kintlevőségem,,,most megyek az Öcsimura szülinapjára a Macskámmal,,,,,,jók legyetek,,,,holnap vagy még éjjel jövök,,,csao
igazából mindegy ky vagy kykee,,,ugyan az,,,csak a név más,,mind a kettő édibédi és egyben igazságharcos,,,,,,na mindegy,,,mit mutassak meg?amikor megmutatom,akkor elvisznek,lehurrognak,,,ha nem akkor meg nyápic alak vagyok,,,,sehogy sem jó ,,,le sem szarom,ilyen vagyok azt jóvan,,,akinek tetszik tetszik, akinek nem,annak meg nem,,,,nem akarok senkinek sem megfelelni
Az,,,ha bele gondolok,a CB barátom a Barni,meg a Szilvi "gyilkosa" 1év 4 hónapot kapott 3 emberéletért,szintén fogházban letöltendőt,,,,,én meg egy garázdaságért 300napot?hol ott az igazság?ott még volt vagyoni kár is,2 motor és közuti veszélyeztetés is....