Vannak, vannak! Viszont az a tény, hogy 10 liter alá még nem sikerült egy tulajnak se nagyon vinnie a fogyasztást eléggé elszomorít...
És a tegnapi Hring, egy jól sikerült fotó Petibarival. Tutis és Alex is kint volt.
Ha hondáról van szó,akkor mindent félre rak,,,,azzal kezdi,és hamar be is fejezi,,,kb 25-30/dob,,,,,a kipumestrek királyának az Istene az Öcsi Lali!...ezt komolyan monmdom,,ilyen kipufanatista SZAKEMBERT MÉG NEM LÁTTAM!csak ajánlani tudom ,,,,,,,,,,,
Akkor majd legközelebb és meglessz az a Pálinka de a GSR hangját valamikor meghalgatnám tuti jó én is akarok beszélni az Öcsi mesterrel hogy össze tudna e hozni egy dobot a hondára
Köszönöm kykee neked is viszont majd elfalejtettem 19.20.21. Pacsán motoros tali ha gondolod gyere gyertek el ha van kedv hozá megnézném közelebről a GSR-t a hangja az nagyon tetszik
Van még egy tartalék blockom,,,,amig egyben van,addig mennie kell,,,nem törik össze,nem lopják el,addig marad,,,,,
Az eséssel meg nagy szerencsém volt és a motornak is,,,ha lehet ilyet kivánni ,akkor minden motorosnak és a motorjának ilyen esést kívánok,ha már ilyenről beszélünk,egyébként meg maradjon indulástól érkezésig a nyergében ,,,köszönöm,,,,széles utat hondalaci600
Mennyit szeretnél még belehajtani?Egyébként az esésed óta szépen rendberaktad a motort és ahogy megfigyeltem anno a képeket ahoz a nagy eséshez képest egyben volt a gép szerintem meggyőző a GSR ha valaki ilyet vesz ahogy másoktól is hallom nem fogja megbánni.Sok szerencsét a motorhoz továbra is
A szeretet és a bizalom miatt van,hogy ilyen jól bírja,,,,,,,,megint ilyet vennék ebben a színben,ha most vennék motort,,,,,,,,,,B-Kingben csalódtam,,,nem tud annyival többet,mint amilyn dupla nagyobb,,,az nem nekem való,meg kerózni sem lehet vele ,,,,marad a jól bevált kutyulim
HA bárki Suzuki GSR 600at akar venni ne tegye,mert egy szar,,,, a képek is ezt igazolják,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,főleg az alattam megtett kilométerek száma
És a tegnapi Hring, egy jól sikerült fotó Petibarival. Tutis és Alex is kint volt.
mit keresel te itt?itt csak gsresek vannak
A gsr hangja az abszolút egyedi és megismerik sokan,,,imádni való, egyben életet ment
Az eséssel meg nagy szerencsém volt és a motornak is,,,ha lehet ilyet kivánni ,akkor minden motorosnak és a motorjának ilyen esést kívánok,ha már ilyenről beszélünk,egyébként meg maradjon indulástól érkezésig a nyergében ,,,köszönöm,,,,széles utat hondalaci600
A szeretet és a bizalom miatt van,hogy ilyen jól bírja,,,,,,,,megint ilyet vennék ebben a színben,ha most vennék motort,,,,,,,,,,B-Kingben csalódtam,,,nem tud annyival többet,mint amilyn dupla nagyobb,,,az nem nekem való,meg kerózni sem lehet vele ,,,,marad a jól bevált kutyulim
HA bárki Suzuki GSR 600at akar venni ne tegye,mert egy szar,,,, a képek is ezt igazolják,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,főleg az alattam megtett kilométerek száma
Nagyon szívesen,máskor is ,,,ha bármi kérdéses,kérdésed,kérésed van szólj,,,,