Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos összeszedett valami csikket!
A tegnapi mersz pályaest wallpaper pályázat nyertese
jaja, kint voltam én is, kurva meleg volt meg sokan is voltunk, de jó volt
Ez tényleg jó fotó lett!
Vannak, vannak! Viszont az a tény, hogy 10 liter alá még nem sikerült egy tulajnak se nagyon vinnie a fogyasztást eléggé elszomorít...
És a tegnapi Hring, egy jól sikerült fotó Petibarival. Tutis és Alex is kint volt.
én sem amiért én odáig vagyok az ezzel szemben volt
Én nerm vagyok az....
jóreggelt ! ezt azoknak lőttem akik odáig vannak érte ... ha emlékezetem nem csal vannak itt olyanok...
Jó reggelt!
Jó reggelt 600-ok
ohhhhhhhh,egy betelepült buzi?

mit keresel te itt?itt csak gsresek vannak
Haggyadmán
hivatkozz rám,bátran
Köszi beszélni fogok vele elgurulok hozzá és személyesen megbeszélem vele hogy mit is szeretnék
Ha hondáról van szó,akkor mindent félre rak,,,,azzal kezdi,és hamar be is fejezi,,,kb 25-30/dob,,,,,a kipumestrek királyának az Istene az Öcsi Lali!...ezt komolyan monmdom,,ilyen kipufanatista SZAKEMBERT MÉG NEM LÁTTAM!csak ajánlani tudom ,,,,,,,,,,,
Akkor majd legközelebb és meglessz az a Pálinka de a GSR hangját valamikor meghalgatnám tuti jó én is akarok beszélni az Öcsi mesterrel hogy össze tudna e hozni egy dobot a hondára
sajnos nem tudunk elmenni,,,gyerekes hétvégém lesz,ilyenkor nyista motorozás,,,érezd jól magad és egy stampó páleszt az egészségemre burkolj be

A gsr hangja az abszolút egyedi és megismerik sokan,,,imádni való, egyben életet ment
Köszönöm kykee neked is viszont majd elfalejtettem 19.20.21. Pacsán motoros tali ha gondolod gyere gyertek el ha van kedv hozá megnézném közelebről a GSR-t a hangja az nagyon tetszik
háttérképnek,,,magam fotózoltam le,,,,,most akciósan 25000huf/db
Van még egy tartalék blockom,,,,amig egyben van,addig mennie kell,,,nem törik össze,nem lopják el,addig marad,,,,,

Az eséssel meg nagy szerencsém volt és a motornak is,,,ha lehet ilyet kivánni ,akkor minden motorosnak és a motorjának ilyen esést kívánok,ha már ilyenről beszélünk,egyébként meg maradjon indulástól érkezésig a nyergében ,,,köszönöm,,,,széles utat hondalaci600
Mennyit szeretnél még belehajtani?Egyébként az esésed óta szépen rendberaktad a motort és ahogy megfigyeltem anno a képeket ahoz a nagy eséshez képest egyben volt a gép szerintem meggyőző a GSR ha valaki ilyet vesz ahogy másoktól is hallom nem fogja megbánni.Sok szerencsét a motorhoz továbra is
Köszi!

A szeretet és a bizalom miatt van,hogy ilyen jól bírja,,,,,,,,megint ilyet vennék ebben a színben,ha most vennék motort,,,,,,,,,,B-Kingben csalódtam,,,nem tud annyival többet,mint amilyn dupla nagyobb,,,az nem nekem való,meg kerózni sem lehet vele ,,,,marad a jól bevált kutyulim
Kykee 70.000Km nem semmi jól bírja meg kell hagyni
reggel,,,délben,,,,este

HA bárki Suzuki GSR 600at akar venni ne tegye,mert egy szar,,,, a képek is ezt igazolják,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,főleg az alattam megtett kilométerek száma
Spritei!

Nagyon szívesen,máskor is ,,,ha bármi kérdéses,kérdésed,kérésed van szólj,,,,