Kerepes. Hungaroring. Itt a magyargárda meg a csoperes fiúk, meg a zsaruk. Cigánybalhé volt a kerepesi iskolában. Fosnak a romák.
/5 éve az én fiamat is elkapták 4 en. Rendőrség, bíróság. STB..... .
gurultam egyet munka után visegrádnak. Nagyon szép a kilátás a fellegvár alól....Viszont sok a kavicsfelhordás és szar az út. Lepence is jó volt, de az aszfalt ott sem éppen sima....
hitelátvállalásról: A banknak mindkét félnek be kell adni egy nyilatkozatot, hogy az egyik átadja, másik átbveszi a hitelt. Az átvevőnek le kell adnia az adatait, és a bank végez egy minősítést hogy hitelképes-e az illető, ez végülis tök ugyanaz mint amikor simán hitelt veszel fel. Megnézik az aktuális napon mennyi az adós tartozása a bank felé, és azt is megnézik hogy mennyit ér a banknak a motor jelen pillanatban. A külömbözetet kérheti a bank hogy átvállaláskor fizessék be. Ezen felül a hitelátvételnek díja van, az aktuális tőketartozás 1-1,5 százaléka (ha jól emlékszem) és szerződésmódosítási díj (30ezer)
Tehát az átvállalásnak is vannak költségei, amit meg kell egyezni ki fizet.
A legfontosabb: az átvállaláskor em a piaci árat kell összehasonlítani az átvállalt összeggel, mivel ez félrevezető.
Értem ezalatt hogy ér a motor másfél misit, de hitel van rajta mondjuk 5 év 35ezrével. Így sokan azt mondják hogy egy másfél misis motorra minek akarunk 2,1 misis hitelt átvállaltatni. Utána bemegy a csóka a kereskedésbe, kihoz egy másfél misis motort 5 évre 35 ezrével Mivel hitelt és hitelt kell összehasonlítani
A hitel átvállalás nállam úgy nézne ki,hogy ha akarsz befizetsz x összeget. Kiszámolják a fennmaradó satöbbit és megállapítják a havi törl. részletet. És a Bank-kal kötsz szerződést. Lekerül a nevemről a tiédre. És van egy szép, megkímélt fehér kutyád.
Ez az eredeti gumi ami 7000km birt már megvan a bt016.-os csak cserélni kell. köszi a tanácsot, vigyázok nagyon , a pálya nekem kicsit messze van, a Balcsiring lenne a jó. Nyáron Balatonmárián szoktam üdülni.
Pontosan.
A gyalogátkelőn való áthaladással nem lehet az elsőbbséget kikényszeríteni! Kellően körültekintve kell meggyőződni, hogy a többi közlekedő kellő időben tudja-e érzékelni az átkelési szándékunkat, valamitt féktávolságok kívül halad-e....meg tud-e állni elöttünk!
Ettől függetlenül idióta, felelőtlen a gyorsan hajtó motoros!
Szia!
Jól mondja tutis, közúton ne tovább!
Ideális....vagy az ideálishoz nagyon közeli körülmény kell.....(pálya)
A közúton bármikor lehet bármi szennyeződés és akkor ilyen fokú ledöntésnél ezzel a gumival = tuti perec
Óvatosan!
Szólítsd meg nyugodtan a motoros társadalmat. Úgyse nagyon válaszolnak.
Amúgy elnézve a képeket nem látok sehol se biciklis utat, ergo ha az anyuka biciklin ülve akart áttérni a túloldalra, akkor Ő ugyanolyan vétkes a balesetben mint a motoros. A képek is nagyjából azt sejtetik hogy ült a biciklin, üres bicikli nem maradt volna álva. ezért is nem vette észre a minden bizonnyal gyorshajtó motorost. De gyalogátkelőn csakis úgy kelünk át (főleg ajol nincs lámpa biztosítás) hgy meggyőződtünk a biztonságos átkelés lehetőségéről. Szóval lehet itt anyázni meg minden, sajnálom én is a történteket, de itt két ember nem figyelt, nem pedig egy..
Sziasztok.Köszi a válaszokat.
Akkor inkább motorfék+első+hátsó fék szépen adagolva amig bejáratós had kopjon.Általában minden kanyar előtt motorfékkel lassitok így szinte a fékek nem sokat kopnak.De mostmár egpróbálok odafigyelni.
Szép napot nektek sziasztok
Kanyarban ne nagyon operálj a fékkel..... ....főleg a gyári gumikkal.
Kanyar előtt fékezz, kanyarban már lehetőleg ne...ha mégis kell, csak finoman, óvatosan.
Mindig fog egy kicsit "sercegni-süvíteni".
Ezt a hangot a féktárcsákon lévő lyukak és a fékbetét érintkezése kelti.
Azaz: teljesen normális, majd megszokod
Erős fékezésnél hangosabb lehet...érthető.
/5 éve az én fiamat is elkapták 4 en. Rendőrség, bíróság. STB..... .
Tehát az átvállalásnak is vannak költségei, amit meg kell egyezni ki fizet.
A legfontosabb: az átvállaláskor em a piaci árat kell összehasonlítani az átvállalt összeggel, mivel ez félrevezető.
Értem ezalatt hogy ér a motor másfél misit, de hitel van rajta mondjuk 5 év 35ezrével. Így sokan azt mondják hogy egy másfél misis motorra minek akarunk 2,1 misis hitelt átvállaltatni. Utána bemegy a csóka a kereskedésbe, kihoz egy másfél misis motort 5 évre 35 ezrével Mivel hitelt és hitelt kell összehasonlítani
A hitel átvállalás nállam úgy nézne ki,hogy ha akarsz befizetsz x összeget. Kiszámolják a fennmaradó satöbbit és megállapítják a havi törl. részletet. És a Bank-kal kötsz szerződést. Lekerül a nevemről a tiédre. És van egy szép, megkímélt fehér kutyád.
A gyalogátkelőn való áthaladással nem lehet az elsőbbséget kikényszeríteni! Kellően körültekintve kell meggyőződni, hogy a többi közlekedő kellő időben tudja-e érzékelni az átkelési szándékunkat, valamitt féktávolságok kívül halad-e....meg tud-e állni elöttünk!
Ettől függetlenül idióta, felelőtlen a gyorsan hajtó motoros!
Jól mondja tutis, közúton ne tovább!
Ideális....vagy az ideálishoz nagyon közeli körülmény kell.....(pálya)
A közúton bármikor lehet bármi szennyeződés és akkor ilyen fokú ledöntésnél ezzel a gumival = tuti perec
Óvatosan!
Amúgy elnézve a képeket nem látok sehol se biciklis utat, ergo ha az anyuka biciklin ülve akart áttérni a túloldalra, akkor Ő ugyanolyan vétkes a balesetben mint a motoros. A képek is nagyjából azt sejtetik hogy ült a biciklin, üres bicikli nem maradt volna álva. ezért is nem vette észre a minden bizonnyal gyorshajtó motorost. De gyalogátkelőn csakis úgy kelünk át (főleg ajol nincs lámpa biztosítás) hgy meggyőződtünk a biztonságos átkelés lehetőségéről. Szóval lehet itt anyázni meg minden, sajnálom én is a történteket, de itt két ember nem figyelt, nem pedig egy..
Akkor inkább motorfék+első+hátsó fék szépen adagolva amig bejáratós had kopjon.Általában minden kanyar előtt motorfékkel lassitok így szinte a fékek nem sokat kopnak.De mostmár egpróbálok odafigyelni.
Szép napot nektek sziasztok
Melegen volt ma reggel a motoron....
Kanyar előtt fékezz, kanyarban már lehetőleg ne...ha mégis kell, csak finoman, óvatosan.
Mindig fog egy kicsit "sercegni-süvíteni".
Ezt a hangot a féktárcsákon lévő lyukak és a fékbetét érintkezése kelti.
Azaz: teljesen normális, majd megszokod
Erős fékezésnél hangosabb lehet...érthető.