Köszönöm srácok a jó kívánságokat.
Egy kérdés én éltalában első fékkel ill motorfékkel operálok kanyarnál és ma 2személyel észrevettem,hogy kb 30km útán sipol az első fékem ez miért van fura hagot ad süvit sipol?
Hát nem értek ezekhez a hiteles dolgokhoz, de ha leírjátok mit is takar a hitelátvállalás akkor jó, én kp-ra veszem A motort. Lehet hogy érdekelne amúgy csak én ehhez a részéhez nem értek.
Helyileg hol vagytok?
További szép napot!
Részemről OK. Ne legyen már az összes motoros ku...anyja. Bevarrhatnák a srácot egy kicsit. Mint tudjuk a gyalogosátkellőt, úgy kell megközelíteni, h ............ Nagyon sajnálom, láttam az újságban az anyát a 3 kisgyerekkel. Ezzel kapcsolartos ötlet?
Csinálom a nyári úszótábort. A játszótéren van egy bazi nagy szobor, amely egy kanadai indiánt formáz, ágyékkötövel.
A vadember hátrefelé nyílazz. 5 éves gyerek 2 kérdése. Miért van a
fenekelyukába rágógumi? A lábánál vízes a kő . Tud pisilni?
Köszi, rámfér az első kiszemelt áldozatot megvették előlem!
Sajnos csak használt jöhet szóba, mert annyi cash nincs per pillanat, persze az új az teljesen más, ott én hajtom bele a km eket, de jobb mint a semmi
Amúgy Veszprémbe eladó a piroska.
Egy kérdés én éltalában első fékkel ill motorfékkel operálok kanyarnál és ma 2személyel észrevettem,hogy kb 30km útán sipol az első fékem ez miért van fura hagot ad süvit sipol?
Hát nem értek ezekhez a hiteles dolgokhoz, de ha leírjátok mit is takar a hitelátvállalás akkor jó, én kp-ra veszem A motort. Lehet hogy érdekelne amúgy csak én ehhez a részéhez nem értek.
Helyileg hol vagytok?
További szép napot!
Kevin
A vadember hátrefelé nyílazz. 5 éves gyerek 2 kérdése. Miért van a
fenekelyukába rágógumi? A lábánál vízes a kő . Tud pisilni?
Mi zu veletek?
Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!
Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Holnap indulok Békéscsabára,ha valakinek van kedve és csatlakozna örömmel venném,ha csak egy kis gurulásra is
Mennyi a nagybanin. Ocsó?
Sajnos csak használt jöhet szóba, mert annyi cash nincs per pillanat, persze az új az teljesen más, ott én hajtom bele a km eket, de jobb mint a semmi
Amúgy Veszprémbe eladó a piroska.
További szép napot.
Kevin