Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

magyarul megégetted. Majd lekopik.
be kell kopnia a féknek és a tárcsának is. Az első 100 km-en óvatosan kell kezeleni. Bár kicsit késő már....
Köszönöm srácok a jó kívánságokat.
Egy kérdés én éltalában első fékkel ill motorfékkel operálok kanyarnál és ma 2személyel észrevettem,hogy kb 30km útán sipol az első fékem ez miért van fura hagot ad süvit sipol?
Hello!

Hát nem értek ezekhez a hiteles dolgokhoz, de ha leírjátok mit is takar a hitelátvállalás akkor jó, én kp-ra veszem A motort. Lehet hogy érdekelne amúgy csak én ehhez a részéhez nem értek.
Helyileg hol vagytok?
További szép napot!

Kevin
Szerintem csakis pénzel tudnánk segiteni...
Minden topikra elküldtem...
Hi !
Kykee,Te meg hol a faszban vagy? Már nem ereszkedel le hozzánk,Te kis különc gyíkarc!
Xeva!
Hi ,mi van? kiöregedtél?
Helló Maci. Beszéltem Kopasszal. Próbálja ,,hírdetni,, a dolgot.
Az enyémet is hitelátvállalással. Komoly. Szóval ez úgy fog kinézni, h vki megveszi a motorom, h 4 évesen becserélem.
Az enyémet hitel átvállalással megveheted. Jó állapotú.
Részemről OK. Ne legyen már az összes motoros ku...anyja. Bevarrhatnák a srácot egy kicsit. Mint tudjuk a gyalogosátkellőt, úgy kell megközelíteni, h ............ Nagyon sajnálom, láttam az újságban az anyát a 3 kisgyerekkel. Ezzel kapcsolartos ötlet?
ezt miért csak hozzánk raktad be?
erre csak. Olyan dolgok hangzanak el
Csinálom a nyári úszótábort. A játszótéren van egy bazi nagy szobor, amely egy kanadai indiánt formáz, ágyékkötövel.
A vadember hátrefelé nyílazz. 5 éves gyerek 2 kérdése. Miért van a
fenekelyukába rágógumi? A lábánál vízes a kő . Tud pisilni?
Sziasztok mindenki.....

Mi zu veletek?

Halottátok azt a 19.éves srácot mit csinállt?
Szerintem segiteni kellene az apán (3 gyerekkel )mert nem lesz neki kőnnyü ezek után!

Na mit szóltok?
Meg kellene szólitani a motoros társadalmat mert szerinten tudnánk segiteni ha akarunk, és vagyunk is egy páran!
Gratula avashoz! Vigyázzatok egymásra!
Jó estét!

Holnap indulok Békéscsabára,ha valakinek van kedve és csatlakozna örömmel venném,ha csak egy kis gurulásra is
Na töki a xenont intézd Ginoval, ha összejön, A meggy meg lehet, h a fán marad. Azért nem vagyok olyan sértődős.
Mennyi a nagybanin. Ocsó?
Csak rendőrök mehetnek? Akko ez diszkrimináció,megyek nyomlak fel a ombucmanná e!
Köszi, rámfér az első kiszemelt áldozatot megvették előlem!
Sajnos csak használt jöhet szóba, mert annyi cash nincs per pillanat, persze az új az teljesen más, ott én hajtom bele a km eket, de jobb mint a semmi
Amúgy Veszprémbe eladó a piroska.

További szép napot.
Kevin
Jó éjt Brigád!