Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Syrust vagy Baripetit kérdezd, nekik van Schubi...
Maci! Te bukótudor vagy,mi a véleményed a Schuberth S1 ről,volt már tapasznalatod ilyen állattal?
Ők adták az olajat,meg a xerelőt is
Anyagot én ilyesmivel nem foglalkozom e!
a 6000-es nekem is annyi lesz a Blackben, mégegyszer nem szopatnak meg a 3880Ft-os olajszűrővel....
Es ha ismered ezeket a Bicskei GSR es tagokat,akkor tudod miről beszélek,arany emberek bazz,szívesen járok arrafelé
Habár az egyik mókus nem nagyon jön errefelé,tán fél valamitől pedig a neve nem azt sugallja Vagy xar vót a KV
Vagy mivaa
Nekem a 32ekm-es szervíz a FG-ban 6eFt volt... olajat, légszűrőt vittem.
máshol is annyi, ha nem te viszed az anyagot.....
Kicsit csillagászok amúgy a fiúk,az 1000 es szervizre 26 matyit mondtak,Alsónémedi Ulmann Sunyukinál megcsinálták 16 ból....(mondjuk már csódbe is mentek,de nem hinném hogy ezért )
Más kérdés okoska?
NNaa! Ez mán döfi Mégid tudtad hogyan kell!
fndi kartárs!
Ha majd olvasod ezt,akkor vedd fel a telefonodat,vagyis nem elég ha felveszed az asztalról,fogadni is kell a hívást,külömben NEM tudunk beszélgetni.....
(Pedig én azt hittem ezt mindenki tudja....
Hines....ma mindent elírok,biztos jön valami front
Vance&Hanes kipuffot hol tudnék szerezni a hayára?nem csak chopperre gyártanak és nagyon tetszik a hangja
Gekkó majd ha olvasod csörgess meg plíz mert a számod a másik telómban a szervizben van
remélem
lesz még rá alkalom
akkor sajna halasztani kell ........
nem,holnap már sajna meló....tudod,válság van,örüljek hogy dolgozhatok
holnap nem lenne jó esetleg, ma sajna nem érek rá
pedig már szivesen megismerkednék veled
javítok:5-től
ma 5 körül ráérek motorozni egy kicsit.nincs kedve Valakinek egy kis ismerkedéshez?
na ezért van a motorom ritkán lemosva
A gyárban, igen.
A többiből meg kimosták motor mosás közben....