Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Somogyba nagyon szép helyek és kiválló utak vannak,,,,,,van egy Cápa tó,tuti kis pihenővel......közelben van egy király kajálda,,,ez egy nyugis tempós,,,,több beszélgetésre alkalmas túra lehetne,,,mit szóltok?igérem senki nem fog elesni
minden oké,,,,,,ja,kéne,,,,,mehetünk miattunk,,,,asszonykám is jöhet?nagyon vereti,csak azért kérdem,hogy nehogy ne tudjuk vele tartani a tempotot!
mi a pálya tesa kellene már egy klános guriga nem
06209208708,,,Öcsi LALI,,,HÍVATKOZZ RÁM,kikire...
szerintem meg egy adatlap kitöltéssel kellene kezdeni, hogy lássuk a kis orcádat, mocidat amire kiput akarsz hogy milyen telón lehet elérni, milyen emil cimen msn.n kb mi a körzet amerre tanyázol stb. és utána megmondom hogy a videómnál meg is hallgathatod vagy ha nem az enyémnél akkor Gekkó vidijénél, és előbb utóbb megkapod a telószámot és minden egyéb infót a gyártó mesterekről

na mit szólsz
Szia!

A keresést gyakorold még egy kicsit...
Kb. itt az oldalon az apróban is van öcsimura....bár azt már eladta a srác, de rajta keresztűl elindulhatsz a forrás felkutatásában.
Sziasztok. Bocsi a beleszólásért, de ez a kipuf téma engem is érdekel.
Hol lehet ezeket beszerezni? Tudnátok adni 1 címet vagy tel. számot.
Agyon kerestem a neten ezt az öcsimurát, de sehol nem találok semmit. A lentebbi képeken azok a vastag kipuk nagyon tetszenek.
Előre is köszönöm a segítséget.
Jó reggelt!

Ma este fel kell mennem Pestre egy ismerősömhöz,ebben kéne egy kis segítség mert nem igazán ismerem Pestet!
Ha valaki rá ér szóljon már,azt bekisérhetene a címre!
a zsozsimura auspuff
Mióta kiput cseréltem sokkal többen engednek el,húzódnak le (egy-két kivétel azért mindig akad) és talán kevesebben fordulnak ki elém ami amiatt van,hogy hallani a motor hangját.És mostanába nappal refin közlekedek. Szerintem öcsimura,vagy zsozsimura ha nincsenek százezreid
70 ezer km!
Jóóó reggelt !
Jó reggelt!
Szia!

Sokszor mondtam már, hogy öcsimura!
(engem naponta leszorítanak 8-10 alkalommal -Bp.-, viszont egyre többen lehúzódnak )
Naon duurva ez a 70ezer :)
Na jó éjt Nektek
Héé ! Tee! Hun vannak a képek?
Jó hogy beköszöntél mert külömben
Nem hanyagolni a gsr topiklakókat vazze,vágod?
És jövő 7végére kapd össze a szőrt a seggeden,és csináljunk egy nagy gsr talit már
Hi Pászka ,nyomjál már fel pár adatot az adatlapodra
Na milyen volt a Kulmann féle tanitás?
Jó estét banda!
Qrva jót mentünk ma ,Agárd,Halacska,az az izé..... csontnélküli hal,na az is jó volt fndi: a képek? és köxxii
Jó estét
Üdv!

Vki nemtud eladó sportkipuffot GSR-re?Már 2x leszoritottak a útról és kellene egy kis hang
Helló!

Ahha valami ilyesmit sejtettem én is, de akkor inkább a lényegre térek, hogy mi lenne az amit kifizetek neked, és mennyi maradna hitelbe?Igazából nekem az anyagi ami nagyrészben meghatározza a motorvásárlást sajnos.

Üdv.:
Kevin
hii geko