Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tatabányán ide ne akarjatok felmenni,a 100-as azaz 1-es útról látszik.én soha nem voltam még ott fent,hát most gondoltam itt az alkalom.csak nem busával kellett volna.de azért megoldottam
Nomad anyukája lakik ott,de Neki bordó GSR-je van
Szasztok! A somogyi turára bárki iratkozhat, me mennék én is, de...?
nesze, jó kakik lettek
Na téptem haza,csáááááááá (csak semmi buzulás! )
Hol a képek? Tenni fel iziben?
Vasárnap Környén láttam egy piros GSR-t a vasút melletti büfénél / pirosat / ki volt az
fater is meg muter is azt mondta hogy kurvára megy a pénz csak más más hangsúllyal

igy korrekt

ha esetleg a "zsozsimura" mellett döntenél akkor keresd Zsoltit a nullahatharminc harminchárom tizenegy öthetvenkettőn
Xia! Zsozsí! vagy Öcsí! Nem drága,és üt mint Muhammad Ali fénykorában!
Még nem.....másra is elment a pénz igy most vmi olcsóbb vagy használt érdekelne
Kispohi! Nem vetted meg végül a Leo-t ?
Szilárd, jók a képek, de nagyon gyorsan pattints fel egy bukócsövet, mert sokban van ha baj van.
Sziasztok.
Bocsesz,hogy pár napja nem írtam,de tennem kellett a mociba a kilómétereket.Egyre jobban megy és egyre jobban szeretem a gépet.Mostanában szinte nem hordom az útcai cipőmet csak a túra csízmát.Imádom ezt a világot!
Pár nap és megvan az 1k km(hétfőn délután kezdtem 0km-ről mostvagyok 600km-nél).Persze ha akartam volna akkor már meglenne a 1k km csakhát mig szabin vagyok minden napra hagyok egy kis élvezetet.Nemsokára meg vihetem a legfontosabb szervizre.Sajna egy-két hét csúszás lesz a szervizzel mert most totál kiéltem magam anyagilag.
A gépre semmi panaszom nem lehet csúcsszuper.Kipróbáltam éjszaka és ott is szeretem.Sajna a refi az csak a fák lombkoronáját világitja,de nemsokára azt is beállitom.
Jut eszembe aki motort akar vásárolni annak ajánlanám
Egy 0km k8-as GSR600 hozzáteszem ABS-el visszamaradt a Mátészalkai suzuki szalonban.Ma voltam bent és az eladó eladná 1.700.000 Ft úgy,hogy benne van a forgalomba helyezés meg még lehet,hogy más is.Egyetlen kitétel,hogy csak hitelre tudja így adni.
Szerintem aki most áll motorvásárlás előtt annak jó vétel llenne mivel a pappirokon 2009-es forgalomba helyezés lenne és az ABS sem elhanyagolható.
Legyetek jók sziasztok
A tegnapi "minigurula"
Időpont: 2009.06.

Résztvevők:
1. fndi
2. Gekko ( 26 vagy 27.-én ok!)
3.
4.
KIKI? én eddig azt hittem hogy"KÁJKÍ" bazz ez olyan mint a drJekill és Hyde
Na most hamarosan kapom a " " ot!
Szép a színe!
Hol lenni a képek?