(őszintén) JÓ reggelt!
Megtőrt a 6 napos átok...... ma végre motorral jöttem melóba!
Olyan jó volt már hallgatni a morgó hangját, miközben melegett.
Ott panaszolta, hogy már 6 napja nem mozdult....elzsibbadt mindene....
Végre!
értelmezés--zavarod van,a kis holtjáték,az nem azt jelentette az előbbi esetben ,hogy a normálisnál kissebb,vágod muki?
de azért nincs harag,Te kis Lednepper
A hajtáslánc NAGY holtjátéka.
Ennyit sem tudsz, teeee.......mondjuk nem is csodálkozom olyanon, aki nem rendezi a rendezni valót.......
Mond, te nyugodtan alszol ettől?
Én amikor buktam,nekem a gomba tövestöl kiszakadt a helyéröl.Mondjuk az lehet azért volt mert 110el csapodtam bele a kocsi hátuljába,és pont a gombát kapta el
Volna egy technikai kérdésem, váltáskor elég zajos a lánc/fogaskerék, mintha csattanna vagy nemtom ez normális? Bár aki ment vele szakértő haver nem szólt hogy ez mitől van, de nem is kérdeztem akkor tőle mivel addig még nem mentem vele, nameg nem is volt sok időnk beszélgetni a motorról mivel mennem kellett vissza melóhelyemre és akkor lehet ez neki a normális, előtte egy dr600 -am volt de az más kategória, ott nem volt ilyen... Biztos hülyeséget kérdezek
Szerintem nem a riasztód fogja megmenteni amotort, ha el akarják vinni.....
Kerülni kell a köztéren hagyást, főleg hosszabb időre és kevésbé forgalmas helyen.
Ha így kellene hagynom a motort....akkor lehet nem mennék inkább azzal.
Szerintem.....
Javítási költségnél viszont fordítva diszkrétebb......
Engem ez a része jobban érdekel, mint a látszatra diszrét változat.
Amúgy meg szerintem teljesen jól néz ki csővel.
Gondolkozok riasztó beszerelésével a GSR-be! Mit tudtok ajánlani? Tegnap Tomassa-val beszéltem erről, ő mondat megéri, csak a többi GSR társnak is kíváncsi vagyok a véleményére!
A Sentinel 1100 motorriasztó Pageres távirányítóval, erre a típusra gondoltam! Esetleg kinek van ilyen és mennyire jó, valamint véleményetek róla?
Megtőrt a 6 napos átok...... ma végre motorral jöttem melóba!
Olyan jó volt már hallgatni a morgó hangját, miközben melegett.
Ott panaszolta, hogy már 6 napja nem mozdult....elzsibbadt mindene....
Végre!
de azért nincs harag,Te kis Lednepper
minden ok?
beszótá? nesze
Ennyit sem tudsz, teeee.......mondjuk nem is csodálkozom olyanon, aki nem rendezi a rendezni valót.......
Mond, te nyugodtan alszol ettől?
Köszi a bíztatást akkor már nem aggódom annyira még, mondtam én hogy hülyeséget kérdeztem
Üdv
Abban segítsen nekem egy hozzáértő, hogy az alábbi párosítás mennyire faszányos:
Elől: Bridgestone BT003
Hátul: Metzeler Rennsport
A helyi okosok azt mondják, hogy nem lesz jó, mivel nagyon más keverék a 2 gumi. Pályázni nem megyek, csak közúton. Tényleg nem lesz jó így?
Jó a lelkemnek, h van.
Volna egy technikai kérdésem, váltáskor elég zajos a lánc/fogaskerék, mintha csattanna vagy nemtom ez normális? Bár aki ment vele szakértő haver nem szólt hogy ez mitől van, de nem is kérdeztem akkor tőle mivel addig még nem mentem vele, nameg nem is volt sok időnk beszélgetni a motorról mivel mennem kellett vissza melóhelyemre és akkor lehet ez neki a normális, előtte egy dr600 -am volt de az más kategória, ott nem volt ilyen... Biztos hülyeséget kérdezek
Köszi a válaszokat!
Kevin
Na csá,menek haza,
Már Te is fiam butulsz?
malaka!
nesze!
Kerülni kell a köztéren hagyást, főleg hosszabb időre és kevésbé forgalmas helyen.
Ha így kellene hagynom a motort....akkor lehet nem mennék inkább azzal.
Szerintem.....
Engem ez a része jobban érdekel, mint a látszatra diszrét változat.
Amúgy meg szerintem teljesen jól néz ki csővel.
csakis sentinel, mindkét motoromba ez van/volt
Egy kis segítség+kérdés!
Gondolkozok riasztó beszerelésével a GSR-be! Mit tudtok ajánlani? Tegnap Tomassa-val beszéltem erről, ő mondat megéri, csak a többi GSR társnak is kíváncsi vagyok a véleményére!
A Sentinel 1100 motorriasztó Pageres távirányítóval, erre a típusra gondoltam! Esetleg kinek van ilyen és mennyire jó, valamint véleményetek róla?