Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülyeeee,,,,,,megkérdezik mire veszi fel?egy buzi miatt sittre mennék,,,,különben is a magyar börtönlakók 95%-a nem követett el semmit,a másik 5%-a meg a bíró tévedés áldozatat,,,én a ezen is kyvűl esetem,mert engem provokáltak és kiálltam magamért,amiért "bünhődöm" most
Bammeg 300 nap! az kémény mint a cuccosbugyi! Viszek a Parának körmöt + fület a kocsonyához
vegyé fel providentet a sértett nevében csak a személyijét kő lenyulni ,ő meg maj visszafizeti 485836234%os téháemmel
De Ancsajodat nem bántod, igaz?
megyek,,,,,sörözünk,,,,meg mindenkit pofán vágok
miből te bitang?én sem akarok bemenni,,,,,,azon vagyok hogy kifizessem,azt majd elkapom aki miatt ez van
ja,meg az előzőn is,mikor a utobbi partnere esett el,,,,,egy egész család esett el miattam, mert mentem ahogy szoktam és nem vettem figyelembe a hely ismeretlenségét irányukban...
Mivan? Hétfőn Almádiban leszünk péntekig, azé' csak lejössz 1 puszira meg 1-2 sörre...vagy?
utyis kifizeted te ganaj.máskor ugy verekeggyé hogy ne tudjanak feljelentést tenni
én anniyval szokoltam menni a vidin is látszik ahogy a kedvesemmel veretünk,,,työbbel nem megyünk,,,,az nem élvezetes,,,már leszoktam az állatkodásról néha
de,,,nem tudtam összeszedni a bírságra a lét...és ezért most 300 nap fogház
csak te.........
Mé, mindenkinek te húzod agast! Tuggyon má mindenki saját észével motorozni!
.................
jó nekem a 100 150 csak mindenki maradjon épségben ne legyen baj ez a lényeg!
garázdaságért? Na ne már.....
igen a sebességre,,,múltkori mentünk mint a távirat,,,,azt esés lett belőle,,,,részben felelős vagyok érte,,,,,
300.....
Szeva mindenkinek!
Nem sporttúra ezt a sebességre érted?
hány nap? Nem pénzbírság?
nem csak tőlem függ,de itt infórmálódhatsz a túráról,,,,nem sporttúra lesz
oksa majd ird meg elötte ok köszi
bármikor megnézheted,,,,nem tudom hova gurgula,,,,majd eldől
merre lessz az a gurula mert irtam a kykee nek hogy megnézném a GSR-jét