Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bammeg, má megint parazsat nyaltam
nem volt már időm bocsi.............
és nem nézel ki szarul fekete tangában?
Az autóba való H4 bixenon szettet akarod kettészedni? Mert ahhoz csak egy izzó vezérlő elektronikát kapsz!
Te szereled be
Cép moci!GRATULA!üdv a csapatban
nekem jó a fele Jó estét!
Gratula a motorhoz! Sok-sok balesetmentes km-t hozzá!
Gratula Szilárd basszus nagyon szép , halkan jegyzem meg: én feketemániás vagyok ( auto, motor,tanga)!
gratulálok. Viszont tessék jönni a holdudvar 2 sport/motorozzunk 2 topikba, ott szervezünk júliusra rendőr motoros túrát a Tátrába, majd aug.1-2 Balaton.
FÓrumon Újnak hÍrdetett de hibÁs gumit vettem. megjavÍttattam metzeler z6 180, 120 pÁrban 95% Állapotban, az tÉlleg iszonyat jÓ, 5mm es futÓfelÜlet!
32.000 eladÓ.
akinek kell lÉcci szÓljon. sos a dolog mert szeretnÉk nem javÍtottat venni. 06309219247
majd kiÍrom fÓrumra is csak most sietek.
puszi skacok
GRATULÁLOK a vashoz, legyen benne sokáig öremed és sok balesetmentes kilómétert hozzá

csini az a Dainese bőrkabát
Gratula! De ugye nem kesztyű nélkül motorozol... Öltözz be mindig, bukócső tényleg hasznos!
Ébresztőőőőő!
Alszik a pénz
Szomorúan látom, hogy amiről beszéltünk bukócső...még nincs rajta!
Azzal kellett volna elhoznod.
Pótold.
Szia!

Igen, az immo lámpája villog, de 24 óra után az is kialszik, hogy nem fogyassza azt a 10-15 mA-t.
Nagy hello mindenkinek.
Végre sikerült!Tegnap délután 13óra 52 perckor egy 3és fél órás kocsiút útán hazaérkeztünk a gsr600-al a blackmotorstól egy boxer névre hallgató tehergépjárművel.Itt kiemelném,hogy a gépjármű pilóta a blackmotors főnöke volt,László személyében .Ill nagyon bájos útazó társ,László legfiatalabb lánya .
Szinte alig értünk haza,de én már a motort szedtem lefelé a kocsiról.Első szavak:Édesanyám:ez egy kétkerekü koporsó ,édesapám:fiam elkell beszélgetnünk ,1,motoros barátom(neki cbf600):ez egy állati gép .2,motoros barátom(cb600hornet 2008 változat):Nagyon szép .
Kicsit a szülőket bátoritom,hogy nem lesz semmi bajom ne aggódjanak stb.
A haverok meg már beöltözve indulásra készen zavargatnak,hogy induljunk .
Elköszöntem Laciéktól és a nem éppen megfelelő ruházatomban elindultunk motorozni.Kb 200km-et tettem meg a géppel eddig,de nagyon lenyűgözött és totál beleszerettem .Mindezt úgy,hogy 6500-as fordulatnál még nem mentem többel .Csak a kigyorsitás szédületes és mi lesz még 8000-10000 fordulat útán .
A motor állapota kifogástalan megnéztünk mindent és mindent rendben találtubnk a cimbikkel.Útazás kényelmes a magasságom és az,hogy nagydarab vagyok nem érdekel.A motor szépen gyorsit ki és szépen veszi már a kanyarokat(a guminak kopnia kellett).Egyetlen kis hibácska,hogy 6500 és 7000-es fordulatnál berezonál,vibrál egy kicsit és ráz ezt csak az veszi észre aki rajta ül de érezthető.Mivel sajna még ennél nagyobb sebességgel nem haladhatom így néha ez marad.Jelenleg csakis olyan útvonalon közlekedem ami kanyarok sokaságával van megáldva a sok váltás ,fékezés miatt had kopjanak be az alkatrészek.
Egy kérdés ha kiveszem a kulcsot minden levan állitva stb miért villan be a műszerfalon a külcs jel piros színben?Az immobilaser miatt?
Ja az adatlapomban több képet is raktam
Ez nagyon jó ár!
A szakemberek szerint a bukósisakok sorrendje valahogy így kezdődik: Arai,shoei......etc. , és van egy másik kategória,az a Schuberth.....
Hát ez az a téma amit lehet rágcsálni mint a rágót, inkább azt monnyátok mikor és hova megyünk gurulni? Pl.jövő 7végén?
Valakinek kell a másik fele?

"SuperVision Bi-Xenon szett H4 6000K 35W-1,5 év gar"
11.000.- /db
Ha kapok fizut (....végre), akkor lehet beújítok.

van már S2 pros is....
Annyira nedves volt?
Mar a C3 allitolag halkabb, mint az S1 :)
próbáltam, nekem nem jó a fejformámra. Nem tetszett, hogy olyan, mintha egy bugyit tekertek volna a nyakadra.
Viszont a legcsendesebb sisak állítólag, bár nekem a Shoei-al sincs bajom. Viszont védelemre jobb egy Arai, vagy Shoei.