Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy mert azt megzsírozták
Vannak mókusok bicskán? Vagy te az erdőbe vitted a motorod?
Idegen hely?
Csak azért mert eddig sem oda vitted.....pedig mindig ot voltak, a közelben.
Olajat tőltenek bele, azt, amit kérsz/viszel/ vagy mondanak.
Mit csinálnak vele?
Lengedik az olajat /létrán/, leszedik az olajszűrőt. Felcsavareják az olajszűrőt, beleöntik az olajat.
Kiveszik az első kereked, kiütik a csapágyakat.....beütik a csapágyakat, visszateszik a kereket. Ennyi.
Nem kell általánosítást levonni, hogy minden GSR-nek szar az első kerékcsapágya. Van olyan GSR, amiben szintén 60e van, de még nem volt első kerékcsapágy cserélve, mert jó.
Na jó étvágyat !
(Gino-mielőtt bexólnál: Igen megen "csájnízfúúd" lessz! )
Van csöndes bukó,de a csapágyzörgést valamikor a beállás követi,mint Káj -barinak,és az nem egy biztató tény....
Bicskén ismerik a mókusokat a barik,tehát megbíthatóak,stb, idegen helyre nem vixem a vasat,nem szeretem ha nem látom mit töltenek bele,meg mit csinálnak Vele,stb....Tudom,paranoid vagyok,de a Black Sabbath nóta "Paranoid" is az,mégis QRVAJÓ!
Szasz .....
Mé' az interát-usba vitted a motorod?
Van közelebb is Suzuki...FG, budaörsi...
Különben is, mit szarozol egy kicsit zajos csapágy miatt....úgy tudom vagy szuper csendes sisakod...
Hi Banda! Na xóval Nopara ,nem jöttél felém ,kihűlt a KV d,
Még nrm hívtak Bicske Interat-ból,hogy vigyem a vasat csapágycserére...
A lottón sem nyertem,tehát minden a régi...
Ha ez így megy,akkor kénytelen leszek .....öööö....mit is
Na most összezavartatok vazze,mindig beleszól valaki a storyba.....
Egyszer mindennek eljön az ideje!
Csütörtökön jön még valaki a Hungaroringre este? Baripetivel megyünk és Tutis nevét is láttam a listán.
Jó reggelt mindenkinek!
Jó reggelt!
drukkolunk
Hol veszed? Új vagy használt?
Léptemaluszni, joccakát!
Helló!
Kb. 2 hónapja nézelődök motor után és olyan 4 hete tudom hogy GSR kell :D
A fórumot elkezdtem hátulról olvasgatni de a 70. oldalnál /1100. hozzászólásnál elég volt a sok dícsérésből :D

Drukkoljatok hogy a hét végéig ne vegyék meg az orrom elől a motort! Sajna csak addigra tudom előásni a hozzávalót!

További szép napot.
Kevin
De nem én szemvedek hanem te, aki csinálod!
A jó dolgokért meg kell "szenvedni"....
Ahogy érzed, bár akkor is ugyanez lesz a felállás.....
Értem én értem, de nemettől lesz motor a motor csak jól néz ki + egyedibb! 1 kéken világitó müszfalért ennyi gájázni ááá! Majd talán szezon végén visszatérünk rá!
Várom a lehetőségeket.....
Látom nem érted.... nem ment át a lényeg.
Nem megoldható úgy, hogy jössz...szétszedem a motorod, szétszedem a műszerfalad, össze........ mert ez így sok idő. Kapíse?
A motorod meg nem hiszem, hogy itt akarod hagyni...ezért is kérdeztem, hogy csak a műszerfalat?
Haggyuk a fenébe Gino, nem szeretném, szopjál vele
Beléd is!
Annyira nem nyomatékos az....csak V2-es.....és alacsonyabb fordulaton jön elő belőle, ami benne van.
Jó éjt mindenkinek!
nekem a 4henger a mániám,de kúrva nyomatékos az sv amán tuti vissza küldtem 6-bol 4-be(kanyar elött)majnem lefejeltem a kilóméterórát
Hentes, #72423
Ugye mennyivel jobb a GSR?
ma mentem vele..........