furi hang jött hátulrol.soha nem járok vele hétfőn.péntek este semmi baja nem volt akkor raktam le. 3hónapja rakták fel a felnit a nyári gumával.azóta nyomtam már 4800km-t szerelő....ő meg mondta,hogy kész is,5csavar laza volt!
Hogyan vetted észre?
Nem lehet, hogy csak fellazult?
Hamarabb meghallod, minthogy kilóval mész...
Fater Materjén baszták meghúzni az első kereket.....2 napot járt vele úgy, mire bejött hozzám a melóba, hogy időnként valami koppan ha gyorsan megy meg ha nagyot fékez...
Oválisra voltak kopva a felnin a lyukak......
Azt modja tegnap is, ma is 140-150-el előzgetett a pályán.
Hát "csókoltattam" a szerelőt....
Bammeg tegnapra le volt lazitva a transit hátsó kereke.....valaki a kárómat akarja a rohadt gyökér mennyiért adta volna el a 97-es transit felnit,olyan barum gumival amiben 60ezer km van de + szophattam volna hajnalban,ha kilónál elhagyom.....
Ha a többiek is ennyit tudnának mindt te akkó nem kérdeznék!
Akit a topikosokról kérdezek az a ember 18 éve soha nem hazudott nekem! Ja és a társaságról minden betüje beigazolódott! Ami még nem az majd eztán fog!
Ma délután ki volt a motoroddal? M1-M7 bevezetőn, pestre.... + hátizsák
(szerintem nem te )
Hová mennétek vasárnap?
Próbáltam visszaolvasni de nem igen tudtam kibogarászni...lécci...
Pusza
erköcsög! még jóhogy elköltöztem!
hanem egyszer csak....
Nem lehet, hogy csak fellazult?
Hamarabb meghallod, minthogy kilóval mész...
Fater Materjén baszták meghúzni az első kereket.....2 napot járt vele úgy, mire bejött hozzám a melóba, hogy időnként valami koppan ha gyorsan megy meg ha nagyot fékez...
Oválisra voltak kopva a felnin a lyukak......
Azt modja tegnap is, ma is 140-150-el előzgetett a pályán.
Hát "csókoltattam" a szerelőt....
lájtos ez, látod mekkora féktávok vannak...motorfék....minden kanyar 3-ban.....stb.
Akit a topikosokról kérdezek az a ember 18 éve soha nem hazudott nekem! Ja és a társaságról minden betüje beigazolódott! Ami még nem az majd eztán fog!