Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CSÁÁ! KALIMERA! Ne buzizzál vazze!
és ez a hang nem a motorblokkból gyün,hanem üresben való guruláskor is xól,ugye? Anno 250 es etz amikor főtengelyes kezdett lenni,akkor xólt hasonlóan,de ez nekem már újkorától szólt,azt hittem hogy megint 'hangokat hallok' ,voltam is pszichodokinál ,azt mondta hogy nem a fejemben vannak azok a hangok,mert úgy látja,nem rosszabbodott az állapotom ,tehát a motor a hangforrás
Hello mindenki ! Szia Gino.
Ha addig elkészül a vas akkor lehetséges!
Szia. Ha felhivsz röviden elmondom. 30*9043541 vagy 70/6441550.
mymy!
Hol vetted a hátsó dobozod és a konzolt hozzá? Tetszik, hogy nem egy otromba darab!
Hi Gekko! Garanciális javításnak számít a probléma?
Szia. Az én gépembe is pont 6000km van és van valami korcogo hang van az elején !? A kerékcsapágy hajlamos erre?
Jó reggelt! Ha a Velencei Tó környékén jártok csörgessetek meg, én is arra járok ma.
Velencén van egy wakebord pálya, próbálkozom egy kicsit ezzel a sporttal!
Gecco! Ne szüntesd meg a csapágyhangot, mert zene nélkül unatkozni fogsz sétemotorozás közben!
Jó Reggelt Mindekinek!

Herr Gecco! 16 h után végzek. Szeretd a halat? Agárd? Leugrunk enni egy jót?
Ginót meg hivd már haza,befenyitetted,és azóta ott ül az egyik műholdon...szegény
Káj! Hol a f.....ban vótá vazze? (nem mondhatom hogy hol a faszban vótá kaspó,vagy ilyesmi,mert itten meglincselnek,és azt fogják nyomni majd hogy általánosítok ,meg hogy miért szidom a pápát,meg ilyesmi....nem nagyon figyuznak egyesek hogy mit is ír az állampolgár... )
Azért dugjad már be ide is néha a pofázmányodat,vágod geci?
Ma viszem 6000 es xervizre a vasat,és megszüntettetem az első keréktől jövő "csapágyhangot"
És valaki aki ma nem dolgozik esetleg,kis motoros közlekedés esetleg valamerre,kora délután?
Jó reggelt!
Kykee! Na azért!
Hali Kykee !

Áporkára jösssssssssssszzz ?
Jó reggelt !
Ma motorral megyek rabszolgába
Hello GSR 600 topiclakók!

tovább egyenesen egészen a körforgalomig
ott egyből jobbra és 20 méter múlva balra. 10 méter és be a zöld kapun

nem jobbra jobbra ! mert az Kim-ko szervice
szép álmokat
Na jó éjt !
Már nem is merek káromkodni sem ,mert rögtön magára veszi valaki,meg már buzit sem lehet mondani......meg nembuzit sem.... cenzúra lessz itt hamarosan? bazeg!
És a kellett pedig 2 db "t+ bötű
Nocak.....hát úgy nyomja mintha az lenne.....
Holnap 12 harminckor a Mol kútnál? Nem is tudom merre van a "zojjektum"
Gyerekek, ezt a vasárnapi Áporkát Kikivel megbeszélte valaki?