és ez a hang nem a motorblokkból gyün,hanem üresben való guruláskor is xól,ugye? Anno 250 es etz amikor főtengelyes kezdett lenni,akkor xólt hasonlóan,de ez nekem már újkorától szólt,azt hittem hogy megint 'hangokat hallok' ,voltam is pszichodokinál ,azt mondta hogy nem a fejemben vannak azok a hangok,mert úgy látja,nem rosszabbodott az állapotom ,tehát a motor a hangforrás
Jó reggelt! Ha a Velencei Tó környékén jártok csörgessetek meg, én is arra járok ma.
Velencén van egy wakebord pálya, próbálkozom egy kicsit ezzel a sporttal!
Káj! Hol a f.....ban vótá vazze? (nem mondhatom hogy hol a faszban vótá kaspó,vagy ilyesmi,mert itten meglincselnek,és azt fogják nyomni majd hogy általánosítok ,meg hogy miért szidom a pápát,meg ilyesmi....nem nagyon figyuznak egyesek hogy mit is ír az állampolgár... )
Azért dugjad már be ide is néha a pofázmányodat,vágod geci?
Ma viszem 6000 es xervizre a vasat,és megszüntettetem az első keréktől jövő "csapágyhangot"
És valaki aki ma nem dolgozik esetleg,kis motoros közlekedés esetleg valamerre,kora délután?
Már nem is merek káromkodni sem ,mert rögtön magára veszi valaki,meg már buzit sem lehet mondani......meg nembuzit sem.... cenzúra lessz itt hamarosan? bazeg!
Hol vetted a hátsó dobozod és a konzolt hozzá? Tetszik, hogy nem egy otromba darab!
Velencén van egy wakebord pálya, próbálkozom egy kicsit ezzel a sporttal!
Herr Gecco! 16 h után végzek. Szeretd a halat? Agárd? Leugrunk enni egy jót?
Azért dugjad már be ide is néha a pofázmányodat,vágod geci?
És valaki aki ma nem dolgozik esetleg,kis motoros közlekedés esetleg valamerre,kora délután?
Kykee! Na azért!
Áporkára jösssssssssssszzz ?
Ma motorral megyek rabszolgába
tovább egyenesen egészen a körforgalomig
ott egyből jobbra és 20 méter múlva balra. 10 méter és be a zöld kapun
nem jobbra jobbra ! mert az Kim-ko szervice
Holnap 12 harminckor a Mol kútnál? Nem is tudom merre van a "zojjektum"