Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok egy félős tipus , de az a motor amit gyorsul bevonalkódozod a tangádat ! És 270-nél basztam be hatodikba úgy féltem !
Nem kerül az milliókba!
Általában a legtöbb helyen a duplájában a felébe kerül...
ok
vazze,Te lassan kúszol felfele a köbcentikkel,már 1400 mi? Ha igy haladsz,akkor már a szezon közben kimerited a lehetőséget,1800 a felső plafon asszem,vagy van nagyobb is?
Kipörgött a kerék?
Nem tapadt, hideg volt a gumi?
Rossz volt az út?
Nem megfelelő volt a guminyomás?

Hogy inogtál meg?
A buzik nem szeretik ha lebuzizzák őket . Máskor köszönj úgy , hogy : szevasztok melegek és nemmelegek !
Gino! Te is felületesen olvasol? Mondom olcsóé! csak akkor veszek ha alkalmi lessz a vétel,nem vagyok milliomos
Nem , az augusztusi projekt lesz . Próbáltam egy Kawasaki zzr1400-et , és meginogtam basszus !
Nem hát... amikor azt mondtam Xeva buzik és nembuzik! akkor is valakik felháborodtak......csak nem tudom hogy melyikre gurultak be.... hogy buzik vagy hogy nembuzik- nak mertem köszönni
Nem vágy kell hozzá, hanem pénz .... lehet venni
Ne foglalkozz velük .
Iggenn! ilyenre vágyom!
Ti? ehis to megalo mihanajki?
Nemrég,itt a fórumon megen betámadtak hogy lebuziztam valakit,meg elküldtem a picsába másik valakiket,pedig nem is olvasták el hogy mit is irtam,vagy felületesen,és támadtak vazze.....
Megalo pustis,den xerune tipota,ute diavazi,ute grapsi,malakas ine kapios!
Itt van ingyen a tied ...
etimo ine.
hcl=sósav.
az a sósav,......
olla kala file?
Hidrogénklorid
HCL? ti ine afto?
Az oviban HCL volt a jelem !
Nehogy már ne védjelek meg !
Na itt a "savazómester"
kellene óccsón egy Schubert S1 Red Power bukósityak nekem,de nagyon,M es,vagyis 58 vagy 60 as méret, nem tudtok ilyet?
Mondom: Óccsóé!