Szasztok, jó reggelt mindenkinek! Motopapó sztm a szerda lesz,h lesz lányososan, de a gyerek programjától függ! Hanem kell ilyen-olyan edzésre vinni és megoldug a felügyeletét akkor Majd hílak?
Ugyanolyan gyerekes vagy, ha felveszed ellenük a kesztyűt...
Te tudod, hogy nem a vége....tudod, hogy simán letolod.....ennyi épp elég. Ők meg gondoljanak azt, amit akarnak.
Hiába áll neki versenyezni, ha te nem akarsz...kettőn áll a vásár!
Kipróbáltam a kulturált autópálya közlekedést /130-150/ , de az összes autós nekiállt versenyezni velem . Azt hitték ez a vége vagy mi , vérszemet kaptak , hogy letolnak egy motort . Ezért .
Egyébként 180-200 közötti az a sebesség amit még normálisan elgurul a gsr , de az autópályán unalmas . De ugye én ezt nem tudhatom a sok okos szerint .
M6-os autópályán rendszeresen a telekre jövet-menet ! Ezért lesz a busa , mert sokat járunk le a telekre hétközben is nem csak hétvégén , és nem erre van kitalálva a GSR. Tavasztól őszig folyamatosan .
Köbcenti=nyomaték . Ennyi. Egyébként ha van lehetőségem mindenféle motort kipróbálok mert ez a motorosdi kimaradt az eddigi életemből és nagyon tetszik . Ez a nagy zzr azért túlzás , már sok szerintem !
Az a melója, hogy ugat? Tán kutya?
Tudom,GrKrisz Te melóból ugatol,de akkor is huzzatok aludni!
Te tudod, hogy nem a vége....tudod, hogy simán letolod.....ennyi épp elég. Ők meg gondoljanak azt, amit akarnak.
Hiába áll neki versenyezni, ha te nem akarsz...kettőn áll a vásár!
Többnyire a duplájának a felébe kerül ez a sisak....