Üdv,
Vasárnap lesz két éve, hogy Laca távozott. Én elnézek Áporkára, de gondolom egy-ketten még ellátogatnának rajtam kívül is, akik ismerték, így menjünk együtt. Tudom úgy szervezni a napomat, hogy bármikor jó legyen, így a többiekhez igazodom. Találka pedig legyen az M5 kivezetőjénél a Meki parkolóban. Ha esik, akkor autóval.
De rossz újra olvasni... Laca...
Xia! Gratula a motorhoz!
Bejáratásnál: Lehetőleg kerüld el a hosszú egyenesben való haladást,inkább minden sebességfokozatban intenzív gyorsítással kihúzatni 6000 ig,(ne tovább!)és utána visszagangolás,motorfékhasználattal,és ezt minél gyakrabban
Én betartottam,és semmi bajom nem lett belőle....és közben meg megszokod a kisvasat is
Jut eszembe ma a blackmotorsnál.Miután elrendeztük a pappirokat.Átugrottam a motoros kiegésztitők boltba.Úgy vagyok vele ha elfogadják a hitelkérelmet bevásárlok ruhát,sisakor,csizmát stb szóval mindent.Szét néztem és sisakot kerestem amikor is át nézett a főnök én pont egy 120ezer ft sisakot nézegettem ami nagyon tetszett,de hát nem engedhetem meg magamnak mire a főnök rá nézett és csak annyit mondott,hogy 60ezerért elvihetem.Ekkor az eladó srác csak integetett a háttérből,hogy bólintsak rá mert ez egy szuper üzlet.Tehát a sisak már megvan a márkáját majd később megírom.Ill mivel ott veszem a motort mindenre kaptam még 20%árkedvezményt.
Eddig elég korrekt a dolog
A mai felesleges motorozásom apropója. Tegnap reggel leadtam a
gumisnál XV.ker az elsőt. Mondták ma lesz a motorgumiszerelő kolléga és mehetek. Odaérek, kérdezi a srác: 1.,, tegnap reggel szóltak neked, h nem tudunk centirozni,, 2. Leszállok a motorról mondja a szerelő:,, hu bazzmag erről a féket is le kell szerelni,,
Hát ez a kismagyar valóság
Hali. Tulajdonképpen Neked is azt mondták, mint mindenkinek. Az 1000 km t ne 2x Szombathely - Debrecen között motorozd végig. Nekem város ill. város környéki motorozást javasoltak. Hagyj ,,kopjon,, a szerkezet. Ja meg 6000 fölött ne motorozz. Én erre emlékszem. Ma ,,feleslegesen,, gsr eztem, de jó volt. Derekamon vittem a gumit. Gondoltam is jó lenne ha nem futnék össze a szervvel.
Sziasztok.
Na végre most érkeztem haza.Sikerült minden pappirt elrendezni a blackmotorsnál bízom benne,hogy elfogadják a hitelkérelmet és egy héten belül már motorozhatom a k9-es gsr600-on.
Már alig várom.Szeretnék néhány tanácsot kérni tőlletek a bejáratáshoz.Úgy hallottam,hogy 6ezres fordulat fölé ne menjek valamint inkább kanyargós utszakaszokon használjam nem pedig hosszabb útakon pl:autópálya.
Ki mit javasol mire figyeljek oda bejáratásnál?
Ne kelljen korán elindulnod.
Most még nem tűnik rossznak az időjárás vasárnap....
Nos?
Szia Abdul ! Én megyek és talán Ádám is !Majd figyelem a fórumot.
Mikor találkozzunk ott?
Vasárnap lesz két éve, hogy Laca távozott. Én elnézek Áporkára, de gondolom egy-ketten még ellátogatnának rajtam kívül is, akik ismerték, így menjünk együtt. Tudom úgy szervezni a napomat, hogy bármikor jó legyen, így a többiekhez igazodom. Találka pedig legyen az M5 kivezetőjénél a Meki parkolóban. Ha esik, akkor autóval.
De rossz újra olvasni...
Laca...
Nem jöttetek KV ra!
Lenéztek mert nem húsos vagy zöccséges vaok?
1600 km-ig pedig 10500.
Ha kicsit, fölémegy, rövid ideig....pl. előzés.....ne hagyd abba az előzést, mert elérted a fordulatszám határt....
Bejáratásnál: Lehetőleg kerüld el a hosszú egyenesben való haladást,inkább minden sebességfokozatban intenzív gyorsítással kihúzatni 6000 ig,(ne tovább!)és utána visszagangolás,motorfékhasználattal,és ezt minél gyakrabban
Én betartottam,és semmi bajom nem lett belőle....és közben meg megszokod a kisvasat is
Eddig elég korrekt a dolog
128.000.- ért elvihető az üdülési csekkem.
2 x 71.500.- azaz 143.000.- értékűt. Olyan helyre megyünk, hogy nem tudom beváltani
gumisnál XV.ker az elsőt. Mondták ma lesz a motorgumiszerelő kolléga és mehetek. Odaérek, kérdezi a srác: 1.,, tegnap reggel szóltak neked, h nem tudunk centirozni,, 2. Leszállok a motorról mondja a szerelő:,, hu bazzmag erről a féket is le kell szerelni,,
Hát ez a kismagyar valóság
Na végre most érkeztem haza.Sikerült minden pappirt elrendezni a blackmotorsnál bízom benne,hogy elfogadják a hitelkérelmet és egy héten belül már motorozhatom a k9-es gsr600-on.
Már alig várom.Szeretnék néhány tanácsot kérni tőlletek a bejáratáshoz.Úgy hallottam,hogy 6ezres fordulat fölé ne menjek valamint inkább kanyargós utszakaszokon használjam nem pedig hosszabb útakon pl:autópálya.
Ki mit javasol mire figyeljek oda bejáratásnál?