Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked melyik időpont nincs túl korán vasárnap?
Ne kelljen korán elindulnod.
Most még nem tűnik rossznak az időjárás vasárnap....
Nos?
Sziasztok !

Szia Abdul ! Én megyek és talán Ádám is !Majd figyelem a fórumot.
Szia Abdul!

Mikor találkozzunk ott?
nem volt időm.........délre mentem fodrihoz
Üdv,
Vasárnap lesz két éve, hogy Laca távozott. Én elnézek Áporkára, de gondolom egy-ketten még ellátogatnának rajtam kívül is, akik ismerték, így menjünk együtt. Tudom úgy szervezni a napomat, hogy bármikor jó legyen, így a többiekhez igazodom. Találka pedig legyen az M5 kivezetőjénél a Meki parkolóban. Ha esik, akkor autóval.
De rossz újra olvasni...
Laca...
Hát csak szerényen ,nem?
Nem jöttetek KV ra!
Lenéztek mert nem húsos vagy zöccséges vaok?
Ezt én is tanúsíthatom! Csak 3 motort vettem tőlük! És mindig korrekt áron adta a gépeket.
Hivatalosan, 6500-ig lehet800 km-ig, de inkább ajánlom az 1000-es szervízig.
1600 km-ig pedig 10500.

Ha kicsit, fölémegy, rövid ideig....pl. előzés.....ne hagyd abba az előzést, mert elérted a fordulatszám határt....
nem is húzod 6000fölé azóta se.
Xia! Gratula a motorhoz!
Bejáratásnál: Lehetőleg kerüld el a hosszú egyenesben való haladást,inkább minden sebességfokozatban intenzív gyorsítással kihúzatni 6000 ig,(ne tovább!)és utána visszagangolás,motorfékhasználattal,és ezt minél gyakrabban
Én betartottam,és semmi bajom nem lett belőle....és közben meg megszokod a kisvasat is
Valószínűleg Airoh. Jó sisakok. Laci nagyon korrekt
négyig meló, elméletileg leérek, de lehet hogy fél hat
Jut eszembe ma a blackmotorsnál.Miután elrendeztük a pappirokat.Átugrottam a motoros kiegésztitők boltba.Úgy vagyok vele ha elfogadják a hitelkérelmet bevásárlok ruhát,sisakor,csizmát stb szóval mindent.Szét néztem és sisakot kerestem amikor is át nézett a főnök én pont egy 120ezer ft sisakot nézegettem ami nagyon tetszett,de hát nem engedhetem meg magamnak mire a főnök rá nézett és csak annyit mondott,hogy 60ezerért elvihetem.Ekkor az eladó srác csak integetett a háttérből,hogy bólintsak rá mert ez egy szuper üzlet.Tehát a sisak már megvan a márkáját majd később megírom.Ill mivel ott veszem a motort mindenre kaptam még 20%árkedvezményt.
Eddig elég korrekt a dolog
Maci, Oldklu jó a szerda 17.00 nektek is a halacskázáshoz? Nekem/künk/ úgynézki alesz a jó!
Nem vagyok én berepülőpilóta / sajnos /
HI. A hátsót a múlthéten a Suzuki Benkő megoldotta korrektül. Szerdán viszem ugyanoda az elsőt.
nem megbeszéltük, hogy menj a Blackhez? Minek kísérletezel?
Üdv!

128.000.- ért elvihető az üdülési csekkem.

2 x 71.500.- azaz 143.000.- értékűt. Olyan helyre megyünk, hogy nem tudom beváltani
A mai felesleges motorozásom apropója. Tegnap reggel leadtam a
gumisnál XV.ker az elsőt. Mondták ma lesz a motorgumiszerelő kolléga és mehetek. Odaérek, kérdezi a srác: 1.,, tegnap reggel szóltak neked, h nem tudunk centirozni,, 2. Leszállok a motorról mondja a szerelő:,, hu bazzmag erről a féket is le kell szerelni,,
Hát ez a kismagyar valóság
Ma a délutáni úszásoktatáson lekáderezem a fekete gsr t, ami a Tied lesz.
Hali. Tulajdonképpen Neked is azt mondták, mint mindenkinek. Az 1000 km t ne 2x Szombathely - Debrecen között motorozd végig. Nekem város ill. város környéki motorozást javasoltak. Hagyj ,,kopjon,, a szerkezet. Ja meg 6000 fölött ne motorozz. Én erre emlékszem. Ma ,,feleslegesen,, gsr eztem, de jó volt. Derekamon vittem a gumit. Gondoltam is jó lenne ha nem futnék össze a szervvel.
Sziasztok.
Na végre most érkeztem haza.Sikerült minden pappirt elrendezni a blackmotorsnál bízom benne,hogy elfogadják a hitelkérelmet és egy héten belül már motorozhatom a k9-es gsr600-on.
Már alig várom.Szeretnék néhány tanácsot kérni tőlletek a bejáratáshoz.Úgy hallottam,hogy 6ezres fordulat fölé ne menjek valamint inkább kanyargós utszakaszokon használjam nem pedig hosszabb útakon pl:autópálya.
Ki mit javasol mire figyeljek oda bejáratásnál?