Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9 óra MEKI parkoló . ? ?
Gino a tanár
szerintem mondj egy időpontot, a tapasztalat az, hogy kykee nem mindig ér oda aznap.
Hagyad már....
Nem hiszem, hogy irigylésre méltó a pár vérömleny és látóideg károsodás, ami a fejemben van. (korábbi baleset, 14 éve)
Nem vesztettél semmit, hogy nem láttál.....ugyanúgy gurulok 2 keréken, mint sokan mások...semmi extra
Hallani mit hallottál, kik hazudtak?
OK . Akkor Kykeet megvárjuk és kitaláljuk !
Szerintem vasárnap kéne menni, mivel az pont 14-e.
Abdul felvetette, hogy az M5 kivezetőjénél lévő McDonald's -nál lenne jó találkozni.
Azért lenne jó nem túl korai időpont, hogy a messzebbről jövő embereknek ne kelljen korán indulni...ha jönnek.

Te vagy Kykee mondjon időpontot, hogy mikorra jó kényelmesen felérni.
Ok?
Tomassa
vállald csak nyilvánosan és büszkén! ! Ami a te fejedben van azt itt sokan irigylik, motorozni még nem láttalak, de hallottam má rólla! Úgyhogy részemről tisztellek Gino tanár úr!
A hentes + puncsol a Ginonakot +el lehet felejteni! Ezt csak azoknak írtam!
Jó estét !

Gino van már időpont vasárnapra ? Kykee is kérdezi az áporkai talit.
Nekem a szombat-vasárnap is jó.
Én nem vagyok tanár.....
ha megnézed, akkor kifutó modell. Ők 90-ért árulták, a megmaradt pár darabot nyomják ki ilyen áron, ami nekik reklám. Laciék nem maguktól találják ki az árat, hanem az Auner katalógusban van benne, ebből engedte el az árat. Szóval szerintem korrekt volt nagyon.

Ez a gumibeszerzési forrás engem is érdekelne majd. A Félsvédes gumi egy motorról levett lett volna, nem teljes értékű, így hanyagoltam.
És persze nem elhanyagolható tényező: ettől a 30 fölötti bandától sokat lehet tanulni!
igaz bammeg......... azért mi öreg faszok is tudunk a gsr-el keménykedni......
Szia!

Szerintem meg a többség 30 és 40 év közötti.
A fiatalok sportmotort tekintik motornak, pedig kényelmetlen és a teljesítményük nem való közútra.
Az okosabbak (mi) már rájöttek, hogy melyik motor a JÓ motor....ami sokoldalú!
Amúgy vannak húszonéves GSR-esek is, bőven...
jó estét!
És tőllem sem, de én nem is vagyok gsr600-as, de majd leszek!
Hm ha kevés a hozzászólás itt a fórumon akkor az egyenlő a jó idővel
Tlem nem vagy fiatalabb 20al
Sziasztok!

Hát vond le a következtetéseket, Szilárd.
Első pillanatra úgy néz ki, hogy jól jársz.....de ha megvárod a második pillanatot, akkor már kiderül, hogy a szuper tuti egyedi engedmény nem is az, hanem egy sikeres marketing!
Háj! +van az újj guma! Metzi sportek m3! Úgy tapad, h megfogta az auto kárpitot! Köszi Para a tippet, ennyi pízért pont 1 előre futotta volna a Pásztoinál!
Amúgy nem vettem meg csak félrerakattam
Akkor jó.Így megnyugodtam.
Szerintetek:
Tegnap a motor pappirok rendezése után a blackmotorsnál átugrottam a motoros kiegészitő boltba.
Ezt már írtam,de tegnap kinéztem egy sisakot amikor is átjött a főnök és azt mondta félárban elvihetem mivel már tavalyi.Az-az addig 120e Ft volt ráírva így nekem meg 60e Ft-ért ideadná.
Egyszerüen ezt nem értettem mivel már azt hittem nem lehet semmi extrához jutni.Az eladó srác meg integetett,hogy jó vétel lesz.Ma annyira érdekelt a valós ára,hogy felhívtam a blackmotors motoros kiegészitők részlegét és megkérdeztem a pontos márka nevet meg a tipus számát.Na ez lett belőlle:airoh dragon light DRL37

http://rockmotor.hu/index_insi...

HÁT NEM TUDOM MIRE GONDOLJAK
De vesznek
A fiatalok ilyenkor tanulnak mint a zállat v legalábbis úgy tesznek ill a 2. variáció rám is igaz h nem nagyon fórumozok.
De amit Span is mond h átlagos 20on évesnek a supersport motor a motor...