Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nem te is rendőr vagy
ok, ott leszek, kicsi
Gekko! Most miért kellet leköcsögöznöd? Csak mert eláztál velem Sóskútról hazafelé? Vagy rosszul értettem?
3-an biztosan vagyunk.
1. Abdul
2. Tybee
3: Gino
oké, már megvan mikor készültök. én csak csütörtök-péntek vagyok pesten, akkor is autóval... akkor készülünk Áporkára. ha esetleg vki jönni akar, van 2 szabad hely...
Nem tudom ki jön még ? Alkalmazkodom .
Szia sajna csütörtökön dolgom van így az nem jó de majd keritünk rá időpontot
Előre láthatólag nem fog esni...
Azért beszéljünk időpontról, ne csak "bármikor", "mindegy" ..stb.
Gino csak az eső ne essen , bármikor jó ,ha kell korán kelek .
Ühüm az más! najók legyetek! Pá
Akkor indulok. A 11.ker-be focizunk és előtte megyek még két emberért. 7-re meg nem értek vissza ha uszika is lesz meg hekkezés is.
Mo.-n így megy, azt tudom

de pl ausztriában 3,5 t alatt matrica van. és a gsr még bőven alatta van, még velem együtt is csak nem tom hová ragasszak
Szeretnék 1 ilyen csúnya motort
Wasp akkor az nem én voltam! 19.00 KÖRÜL HAZAÉRÜNK!
Milyen mqatrica? Csak nem GSR es. Nem elsunyizni az infót, mert ilyen leszek vagyok.
Nincs matrica Ric. Az már megszűnt. Csak venned kell és a rendszer
regisztrál.
11 körül mehettél Bp fele. Minden szerdán 20-tól 21-ig focizom.
Négykereküvel voltam.
Helló Szilárd! Csütörtökön, hogy dolgozol? Gyere be a XV.ker Tanuszodába dumcsizni vagy kimegyek megiszunk egy kávét. Állítólag lesz pár lyukas óra. De a szolgálatival is arra kanyarodhatsz. Kék piros villogó, bilincs, stb. A Blackmotortól kb. 1 km vagyok.
sziasztok!
minden rendben mindenkivel?

meg tudja valaki mondani, hogy ha még matricát kell ragasztani az autópályához, akkor motornál hova a fészkes fenébe kell? konkrétan ausztriában

mikor készültök Áporkára? sajna mostanában le vagyok maradva...
Hogy a picsába látsz te engem, de én sose látklak téged
Egyébként matricázni vótunk Parával, oda v vissza láthattál!? Para bari minnyá tesz fel képeket! Ugye bari? Jöjjé szerdán halazni Agárdra!
17.00 Érd tesco parkoló, ha csúszol +várunk
Merre motoroltál ma?
Láttalak a 70-es en Diósdnál.
Hello fődi! Dj Para a keveröpult mögött! Nyomjad barim a gyerek má tekeri a testyit
Jó estét!