Az a valaki most nem motorol jövő 7 ig,mert elsőkerék csapágycsere lessz a gépen,és nagyon csúnyán kerreg,és nem akarja lerombolni a vasat meg saját magát
Katalavenis malaka mu?
Valaki aki megígérte , hogy tegnap eljön halat enni velencére , és közben vegetáriánus lett , kapja be "to puca mu" ! Akinek inge vegye magára ! Hekk finom volt , de a gofri /csokis , eperhabos/ , hát az valami csudafinom volt . Végre az asszony se égetett le azzal , hogy totál részeg ! ,
Az lehet hogy te is voltál arra, de nem hinném, hogy UHP-s rendszámmal és devil dobbal motoroztál visszafele....azaz Anna13 GSR-jével.....ha jól emlékszem.
Gyere,mert kell egy kis haltáp Neked is, majd át szakadsz!
(Senki ne vegye magára,mert az a baráti üzi GEKKO barátomnak szól!)
Katalavenis malaka mu?
Anna által tervezett Gladius nyereg a Black honlapján a szlogenemmel fent van. A "szentéletűek" nem írták ki a tervező nevét, DE KIIRATOM velűk!
Szerintem valami vendéglátóipai egységben akarnak halat enni, nem az úttesten...
Ok! Halacskázás, de a régi 7-esen, nem a pályán, ugy-e?
Az lehet hogy te is voltál arra, de nem hinném, hogy UHP-s rendszámmal és devil dobbal motoroztál visszafele....azaz Anna13 GSR-jével.....ha jól emlékszem.
aki úgy gondolja, h jönne
1.Oldklu
2.Maci
3.Hentes
Léptem husikázóba du találkozunk!
Én ma jártam az M7-es pályán és hátizsákom is volt.
Leugrottam Velencére egy jó hekk és vissza Bp!
ALEX!
Köszi! Hívtalak de ki vagy kapcsolva!
Szilárd! Szerintem hagyd azt a sisakot szépen ott a polcon ha szánnál rá egy kicsit többet akkor vehetnél SISAKOT is!
Shoei
60 ropit szerintem nem ér meg, amit adnának!
Különben is, ittam ma elég "melánzs"-ot Bécsben... 2.70 € -ért darabját!
De jól csináltam, mert nem én fizettem.....