Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem biztos, hogy a túlmelegedés miatt volt az....
Jók a képek, de attól, hogy valaki ledönti eddig a motort....még nem tud motorozni. Bocsi
Én is ledöntöm eddig és még ki sem ülök.....de nem is tudok motorozni.
Biztos hiányzott az utas azért csúszkált ( naon hozzá szoktál a plussz tapadáshoz )
nem ellened szólt a kérdésem:)
Nem lehet, hogy neked nem a normál van fent, hanem megvetted a kétkomponensűt az 5 helyett? A Suzukinak butítottat szállított a Bridgestone.
fndi!
Beszaladhattál volna a pályára és "gázzal" felfújhattad volna, csak úgy bariságból!

Mostmár rád igazibúl lehet mondani, hogy "széltoló"!
Nekem nem ez volt az érzésem, megcsúsztam féktávon. De a fiam is megycsúszott az 5. köre után, amikorra túlmelegedett a gumi, pedig Ő tud is motorozni!
Mellékelek egy képecskét erről!
Találd ki, hogy melyik vagyok én! Naná, hogy a kéksapis!
szerintem túl alacsony volt a nyomásod és naon felmelegedett alattad
Szia!
Semmi probléma nem származik a pályán hagyott gumi"morzsalék"ból.
Rátapad a gumira valamennyi, és? Semmi hátrány nincs belőle, ugyanúgy tapad a gumi.
Maci!
Lehet, hogy az enyém a szar, de FNDI-t kérdezd meg! Látta, hogy elmorzsolódott, az övéhez képest, pedig ég és föld volt a különbség!
Remélem is, hogy nektek jobban fog viselkedni!
Azt azért lehet kalkulálni, hogy mintegy 1000 motoros mennyi gumi morzsalékot hagy maga után! Én 3 x mentem. 6, 8,délelőtt és 9-es csport délután. Az 1000-edesek és az FNDI nyomott le.
thx.
Sziatok.

Nekem is az van, de még nem sikerült megcsúsznom vele nagyon, pedig a Hringen kapott szegény a 125 km folyamatos körözés alatt.
Ilyen
Nem volt vele semmi gond, megcsúszásnak még a határán se voltam..
Tutis, nyilatkozz már meg, milyen a BT16 pályán léci. Ebben gondolkodok, de ha elfolyik a pályán akor hagyom.
részemről mehet.
Hali!
Mondtam én, hogy én nem vagyok az..... nem is vagyok ott...
Jó Rggelt Mindenkinek!
Halacskázás Agárdon kedd, v. szerde este?
Naná, hogy hekk, vagy hukk?
Ja, akkor én elvesztettem a koronámat?
nekem mind királyok vagytok.....
Szeeeebuuuuusz!
Tuti, h nem rám gondolt és külömben is király csak 1 van a többi alattvaló! Szia barim!
Tanulj meg köszönni !
Én nem vagyok az....
Sosem fexem le hamarabb....utána még kb. 1-ig okosodom a discovery-n
5:30 wake up!
Jó reggelt királyok!
Háj, kipihizted magad? Tegnap sokáig vótatok!