Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kunmadár óta nem szokás.....
Miért nem raktátok fel, h mikor és hová mentek? Már nem szokás
Én nem értem vona rá, de hátha másokat érdekelt volna a gurulás
szerintem 250-et mi is tekertünk +reggel asszonyt vittem dolgozni aztán 6-ra érte (picit késve ) úgyhogy 300km megvolt.
medig tart,dolgom lenne.délután viszont oké.
motoroltam egy 150km mára ennyi jutott,majd holnap folyt.köv.
De 1/29 osztya jó neked? Van 1 kis dolgom elkisérhetnél, tudod mindha a csajom lennél LÉCILÉCILÉCIKE
végül is nem......
ha tudom viszek focit!
Megnéztük ezt a cseszneki utat,aztán Zírc hambi,meg balcsi pancsi.
Nem mentetek Rétság fele?
én magányosan nyomtam 2évig egyedül nyomtam.. nem gáz holnap délután gurulhatunk 1picit szerintem........
fociztattok
de jót motoroltunk...
Egyedül voltál?
Itt vagyok! E ngem keresel? Nagykanállal ettünk az újj gyerek szülinapján anyóséknál! 1 éves a kicsike!
még mindig senki
holvagytok ......
csináltam 1 hangulat javító kört:bia-m0 ring 2x-Zsámbék-Mány-Csákvár-Kőhányo-Majk-Tbánya-Bics
ke
Jani és Motopityu mennek úgy tudom, csak megnézik a MOTOGP-t. Én meg ha már hazajöttem nem indulok el még egyszer.
na, én kihagyom a ma délutánt, bealudtam.
Gekko Nagymester!
Én is 10 m-t tudtam eredetileg, de ennek a papírjaiban is 600 m a megadott gyári adat és tudja is azt. Hogy hogyan és miért, azt a jóég tudja!
Engedd má le a műhódról szegény györököt!
valakik nyomják a karókat biztos cigányok
Te jó ég mingyááá felrobbant párcsomag virslit
Hm szép .Csak sajna az én kézügyességem az efféle manőverekhez eléggé tré .Nem biztos hogy ez olyan egyszerü.
A másik öröm bodogság az,hogy holnap haza visszük a k9 gsr600-at .Alig várom,hogy hosszabb távra mehessek a géppel .
Legyetek jók igérem holnap vagy azután teszek fel a gépről képeket meg megírom,hogy mi a véleményem így 0 kilóméteren .
Csáó
pálinkás raboló