Attól, hogy nem régi a gumi....még lehet rossz.
Ha lehet, máshol is nézd meg a centírt...mert ha ugyanott nézeted ahol felrakták, de nem jól csinálják...akkor szerintük mindig jó lesz.
nincs vele semmi köszöni jól van, csak bazira sötét a felvétel és azért nem töltöttem fel
de akit érdekel annak ki irom cd-re
sorry de ez most igazán nem lett jó
az odafele út ami érdekesebb volt arról egyáltalán nem készült vidi, a hazafele úton meg végig szép naplemente sütött a kamcsiba és elbaszcsizta
Sziasztok. Nekem az a vizcsővédő szokott csörögni jobb oldalt. Ha elengedem a kormányt miért kezd rázni a kormány? Valaki? Ujonan vettem és nem estem vele. Néha zsibbad a kezem is tőle
Sziasztok. Nekem a vizcsöven az a rugós védőboritás szokott csörögni. de még van valami más is csak még nem jöttem rá. Ja meg egy kérdés. A motorom törésmentes, 0 km.-esen vettem és ha elengedem tempónál a kormányt egy kicsit el kezd remegni. Mitől lehet. Majd csak zsibbad a kezem alatta. Valaki?,
Én a melóhelyen úgy szoktam.
Nem vagyok letiltva,csak nem nagyon tudtam gép elé ülni az elmúlt héten. Amúgy minden ok.
le engedem egy edénybe beledobok egy hangszóró mágnest és 3 perc mulva megy vissza
alszol ?
Ha lehet, máshol is nézd meg a centírt...mert ha ugyanott nézeted ahol felrakták, de nem jól csinálják...akkor szerintük mindig jó lesz.
de akit érdekel annak ki irom cd-re
sorry de ez most igazán nem lett jó
az odafele út ami érdekesebb volt arról egyáltalán nem készült vidi, a hazafele úton meg végig szép naplemente sütött a kamcsiba és elbaszcsizta
Centírozás?
Gumi, nem hibás?
itt vannak a képek
...cserélhetünk ha akarod
Új hátsó rész is épül majd, úgyhogy lehet több