De úgy tudom Pesten is árulják kb ezen az áron. Csak nem tudom, kik. A pestinek asszem 3×4 centis benga kijelzője van, azért lett az esztergomi.
Beszerelése roppant egyszerű, a váltóból jövő csatit kell széthúzni, és közédugni. Meg egy áram kell még, gyujtásról. Maga a ijelző öntapadós, oda ragasztod, ahova gondolod.
a lehető leg jobb választás a kategóriában hibákat nem nagyon lehet rá mondani, az alapjárat beállitása után
kell rá rakni bukogombát vagy bukocsövet mert a váz kis csúszásnál is sérülékeny de azon kivül semmi
kykee már vagy 65 - 70e km nél jár és semmi baja ( a mocinak )
Húzzál bele Ric... vagy az éjszakai virrasztások alatt akarod befejezni?
Én meló után megyek ki a Ringre, ha van kedved kinézni? Vagy esetleg pályázni is?...
Hali! Túrázásra is tökéletes a motor (4000 km volt nekem 10 nap alatt), az utas kérdés pedig szerintem személyfüggő... mihez van hozzászokva a párod? A GSR-en hátul van a kapaszkodó, biztos kényelmesebb az oldalsó megoldásos dolog... de szerintem csak ezért ne vegyél más motort!
Tőletek is megkérdezem, mert motor cserén gondolkodom.
Túrázásra és 2személyezésre lennék kíváncsi. Kinek miket panaszkodtak az utasai hosszabb utak után ?
A motorvásárlást 3 halogattam, de ezt legalább jól csináltam! Jókor voltam jóhelyen! Ezt nem bánom meg soha! ilyen szabadság érzést nem kaphattam volna semmitől! Vagy de?
Nekem folyamatosan engedne a szorításom! Akiismer az tudja, hogy a gyorsfolgalmin is kulázok, hát még a reptérem, hát még kihajintva, hát még szoritás lazítás! Hú b+ még 1 kaiser! Ehez képest Öcskös 3havonta 2éven keresztül India oda-vissza! Apuci kérdés tisztázásra szorul!
Akkor képzeld el, hogy az a nem normális oktató, mikor kinyílt az ernyő, utána 1500 méter magasan engedett a hevederünk szorításán... hirtelen ereszkedtem 2-3 centit. Na az beszarós volt.
Néztem a DVD-n a tanfolyamot... hát még egyszer inkább élvezni akarom úgy, hogy másra bízom az életemet... Majd utána a tanfolyam. Bár idén lehet, hogy kimarad, kétlem, hogy a bónuszok idén kifizetésre kerülnének...
Vedd le a kis fedelet és alatta a nagyot is. Tömítésekre vigyázz, mert ha nem szakad szét, akkor vékonyan tömítőmasszával bekenve visszarakható.
Ha levetted a nagy felelet is, akkor féktisztítóval mosd ki belül az alu házat.
Szétszedésnél figyelj, hogy mit és honnan veszel ki..mert oda is kell vissza.
Nekem innen van:http://www.prop-tech.hu/
De úgy tudom Pesten is árulják kb ezen az áron. Csak nem tudom, kik. A pestinek asszem 3×4 centis benga kijelzője van, azért lett az esztergomi.
Beszerelése roppant egyszerű, a váltóból jövő csatit kell széthúzni, és közédugni. Meg egy áram kell még, gyujtásról. Maga a ijelző öntapadós, oda ragasztod, ahova gondolod.