Már csak az én qtyusom(GSR) meg a kislányom Jenny je(Yorki) van itt!Az szegény állandóqan stresszel ha látja a kínaiakat.......(izzad mint qtya a kínaiétteremben!)
Ó, bocs. Azt hittem, a GSR-hez akarod.
A GS-nél nincs jeladó. Bár állítólag lehet bele fabrikálni. Egy srác csinált is, felrakott képeket, de nagyon ritkán fórumozik.
Összesen 1 füle van. A rövidebb oldalnál kell bepattintani.
Amúgy anélkül is a helyén tartja a csavar, csak kissé nagyobb lesz a hézag a műanyag ház között.
Köszönöm, ezt az oldalt én is megnéztem. Viszont itt Suzukihoz 2003 után FEJLESZTÉShez írják....a Gs meg ugye nem az. Csak üres állás jelzője van és ugye a km óra is mechanikus, tehát annak a jelét a fordulatszám jellel nem igen tudja kombinálni...
Ezért is kérdeztem nálatok, hogy milyen lehetőségek vannak....
Ha ismernéd, már neked is lenne!
Sajnos a GS esetében az említett dolgok miatt nem egyszerű a fokozatkijelző megoldás.
Majd ha eltűntek a környékről a kóbor kutyák és macskák.....mert akkor van friss hús!
És szeva Gino,mikor esszük meg a kínait? (Lassan oszlásnak indul...)
A GS-nél nincs jeladó. Bár állítólag lehet bele fabrikálni. Egy srác csinált is, felrakott képeket, de nagyon ritkán fórumozik.
Összesen 1 füle van. A rövidebb oldalnál kell bepattintani.
Amúgy anélkül is a helyén tartja a csavar, csak kissé nagyobb lesz a hézag a műanyag ház között.
Köszönöm, ezt az oldalt én is megnéztem. Viszont itt Suzukihoz 2003 után FEJLESZTÉShez írják....a Gs meg ugye nem az. Csak üres állás jelzője van és ugye a km óra is mechanikus, tehát annak a jelét a fordulatszám jellel nem igen tudja kombinálni...
Ezért is kérdeztem nálatok, hogy milyen lehetőségek vannak....
Nem van valakinek egy balos hátsó indexe, vagy csak az átlátszó műanyag? Letörtem az egyik fülét!