Sziasztok. Bocsi hogy beleugatok de nekm az éritetlen szerszámkészlet csörömpölt a 12000-es fordulat felett.
Sokáig nem mertem tovább pörgetni a mocit, de aztán szépen minden kulcsot betekerten egy viledába és minden csörgés meg szünt.
Misi.
Sziasztok. Bocsi hogy beleugatok de nekm az éritetlen szerszámkészlet csörömpölt a 12000-es fordulat felett.
Sokáig nem mertem tovább pörgetni a mocit, de aztán szépen minden kulcsot betekerten egy viledába és minden csörgés meg szünt.
Misi.
Nekem is rezeg-csörög vmi elöl nagy fordulatszámnál! De még én se néztem meg, hogy mi lehet! De én is a kuplungkarra tippelek! Ha esetleg az, akkor azon lehet húzni? Mert anno nem volt ez a rezgő-csörgő hang! Már arra is gondoltam, hogy az Öcsimura hozta elő a nagy rezonancia miatt, mert csak magas fordulaton csinálja bődületes hang mellett!
sziasztok
a zajról jut eszembe
9e és 11e között van egy erős csöröpölő hang ami előlről jön. Ebben a tartományban kicsit erősebb a rezonancia, ami ráz valami alkatrészt.
Sajnos nem tudtam pontosan lokalizálni, hogy honnan jön, ilyen sebességnél nem hajolgászik az ember jobbra balra.
Köszi Fndi a segítséget,1 tényező kizárva,de hazafelé újra előjött a zaj!lehet hogy csak az én hallásommal van baj egy öcsi vagy egy zsozsi kéne rá és már tuti nem is hallanám
Jelentkezzen, aki kék, illetve szürke GSR-rel szokott motorozni Miskolc környékén, illetve Nyékládházán.
Nem egyszer láttam már a motorokat, felvenném a kapcsolatot a pajtásokkal. :)
Misi.
Misi.
A kérdést hozzátok intézném, első fékbetét cserénél csak a keresztbe fútó inbusz csavart kell kitekernem, meg a takaro lemezke csavarjait?
de ez inkább vmi fémes zörej...
nem tudom tovább hogy mi lehet, lehet hogy az a tépőzár a kaki az első indexnél
a zajról jut eszembe
9e és 11e között van egy erős csöröpölő hang ami előlről jön. Ebben a tartományban kicsit erősebb a rezonancia, ami ráz valami alkatrészt.
Sajnos nem tudtam pontosan lokalizálni, hogy honnan jön, ilyen sebességnél nem hajolgászik az ember jobbra balra.
Nektek nincs hasonló?
Reggel egy darabon együtt jöttem egy szőke vadmotorossal a szentendrein. :-)
Üdv! innen az éterből is.
Fe
Ha már úgy is cserélem, érdemes superbike kormányt felrakni.
Főleg hogy van egy ABM 0229 alukormányom.
Kicsit kisebb az íve mint a gyárié.
na.. okosok?
Jelentkezzen, aki kék, illetve szürke GSR-rel szokott motorozni Miskolc környékén, illetve Nyékládházán.
Nem egyszer láttam már a motorokat, felvenném a kapcsolatot a pajtásokkal. :)
Átküldöd a mail címemre?
Köszi!