Ami még igen fontos érv a ruházattal kapcsolatban!
A védelem.
A bőr jobban rásimul az emberre, ezért a bennelévő protektorok nem mozdulnak el eséskor! Nagyon fontos! Mellesleg a jobb bőrruhákban kemény protektorok vannak, amik NAGYságrendekkel jobban védenek a puha. szivacsszerű protektorokkal szemben.
Én úgy gondolom, a lehető legjobban legyek védve az esetleges sérülésekkel szemben.....és pont lesz@rom, hogyx melegem van, vagy nincs. A biztonság kérdésénél ne legyen már mérvadó, hogy meleg vagy hideg...vagy akármi...vagy bármi, de az biztos!
Na tessék! Megvetted a helyett h. rám költötted volna a pénzt, és azóta is porosodik a garázsban
Én inkább nem megyek ki esőben, akkor nem kell félni az átázástól...
Ha meg elkap az eső, akkor indulok a vizespóló versenyen
Hát gyerekek....cordurám van...a bör is nagyon tetszett de az drágább volt, és sok ellenérvet hallottam így tavaly nem azt vettem, de majd veszek egy bör kabátot jövőre.
Addig meg rohadok a corduraban
A bör gatyában meg olyan nevetséges az ember, de főleg a pasik amikor log a seggükön a gatya...mármint ha nem a mocin ülnek
Szia Gino!
Gondolom az átázása a corurának a minőségétől is függ? Én Bering párti vagyok és még nem sikerült eláztatni a rudit, motorozás közben!
Szeretnék egy fasza bőrruhát de az ára láttán mindig meggondolom magam!
Szia!
Nekem is csak kordura van,az tényleg jó a hűvösebb tavaszi és őszi napokra (alá is tudsz öltözni),de én is tervezem a bőr ruha vásárlását. A szél sem rángatja a bőrt annyira mint a kordurát(jobban rádsimúl).Nyáron a 40 fokban szerintem mindenbe belerohad az ember.
A cordura is ugyanúgy átázik, mint a bőr.
A bőr értelemszerűen a perforált részeknél, a cordura mindenhol átázik!
Télen olyan sokat nem motorozik az ember, szerintem nem mérvadó, hogy milyen hideg a bőr télen. Amúgy minden alá lehet öltözni pici, a cordura alá jobban, mert bővebb a szabása.
A legjobb megoldás, ha van minkettő az emberek....de az sajnos nem mindenki részére megoldható az anyegin miatt. Erről is ő tehet!
Csak a corduráról van tapasztalatom...a börről az ismerőseim mondták (Csajszik) hogy télen hideg, nyáron meleg, esőben meg átázik egy idő után...Akkor mi legyen?
Nem venném a szívemre ha nem tetszenék benne az emberkéknek
Peti, a holnap esős napnak ígérkezik, de péntek este is lesz pályázásra lehetőség a Hungaroringen (ez napos napnak ígérkezik, eső sehol). Viszont 3*20 perc csak. 12 pénz.
Lesz találkozó?