Azta!
Azért nem semmi ezt a "monstrumot" vezetni, bár a méreteihez, és az erejéhez képest kifejezetten kezes és finom járgány...nem?
Azért a b-king brutálisabb számomra, bár ennek vannak jobb adatai:)
Miért nem b-king?
Ha ilyeneket írsz a végén nem hiszik el h. nem Te vagyok:) Nem mintha nem lenne kedves feltételezés, de csak jobb ha többen vagyunk, nem?
Most hogy egy "magamfajtával" találkozom, megkérdezném...mert nem kaptam választ eddig...vannak találkozók?
Pusza
Helloka! Nem akarok senkit bántani de az ÖCSIMURA viszi a pálmát,szépségben és hangerőben is (főleg így 60as felömlővel és katalizátor nélkül) ,sőt az ára se megfizethetetlen! Minden tiszteletem és köszönetem érte Öcsi Lajos mesternek!
Látom bezárták szegény Deviles srácot a parkolóba...
Jó dörmögős a hangja, de a Remus-nál nincs szebb hang!
(Na jöhetnek Öcsisek, meg Zsozsisok nyilatkozni)
Ma lett kész a fény, még a füleket kell felragasztanom 2K bigyóval....aztán próba.
Tuti nem le a farokidomra a széle? Én láttam kéen már ilyet, hááát elég közel van....ha pedig mozog is a takaró, akkor elkezdi kidörzsölni... Oda ki kell találnom valami gumi élvédőt vagy távtartót.
Nem vagyok Skizó...ááá.....nem tudom kiről beszéltek! NEM NEM NEM! Tisztességes, napi 9 órát bezárva dolgozó csaje vagyok, aki most veszi meg GSRjét:))
Azért nem semmi ezt a "monstrumot" vezetni, bár a méreteihez, és az erejéhez képest kifejezetten kezes és finom járgány...nem?
Azért a b-king brutálisabb számomra, bár ennek vannak jobb adatai:)
Miért nem b-king?
Igen, ezek, de nem akartam mondani, hogy innen vannak:)
Nehogy elhappoljátok
Kellenek Nekem
devil
bodis
Dehogy! A motor miatt veszem! Már tavaly beleszerettem, és azóta ezt szeretném érezni magam alatt.... ......a dob az csak egy szuper plussz
Köszi a fogadtatást, és a választ is.
Annyira jó lenne ha esetleg én is bekerülhetnék ebbe a körbe:)
Bearanyozná a hétvégéimet
Ha ilyeneket írsz a végén nem hiszik el h. nem Te vagyok:) Nem mintha nem lenne kedves feltételezés, de csak jobb ha többen vagyunk, nem?
Most hogy egy "magamfajtával" találkozom, megkérdezném...mert nem kaptam választ eddig...vannak találkozók?
Pusza
Üdv a csapatban, naon kafa kis vas ez.
Jó dörmögős a hangja, de a Remus-nál nincs szebb hang!
(Na jöhetnek Öcsisek, meg Zsozsisok nyilatkozni)
Tuti nem le a farokidomra a széle? Én láttam kéen már ilyet, hááát elég közel van....ha pedig mozog is a takaró, akkor elkezdi kidörzsölni... Oda ki kell találnom valami gumi élvédőt vagy távtartót.
A youtube-on találsz a devil dobról videókat:
http://www.youtube.com/watch?v...
Nekem
nagyon tetszik a hangja.