Szerintem ezt nem csak új láncnál kell.
Gondoltam ez egyértelmű.
Én minden héten befújtam spray el, és esőben meg nyílván nem használtam a mocit, vagy utána rögtön befújtam.
De mindegy.
Béna vagyok lepucolna, na...
Ja, és tegnap sikerrel rámentem az úttesten egy elszabadult fekete nylon szatyorra... hát nem ráégett a leömlőkre? Hogy a francba lehet azt leszedni... és már nemcsak hangról, de szagról is észrevesznek az autósok...
Hehe...nem fogom össze pacsmagolni a mocim...nem rakok rá matricákat!
Egyszerűen egyszer olyan színűvé teszem amit szeretek, és kész.
De köszi az 5leteket
Rakd fel az új láncot, állítsd be a megfelelő feszességet és ennyi.
500km-enként fújd be. kb. 3 fújásonként vagy ahogy látod, tisztítsd is meg fújás előtt.
Eső után pedig a lehető leghamarabb tisztítás és újra fújás....ha ezt nem csinálod meg, akkor meg szívás.
Gondoltam ez egyértelmű.
Én minden héten befújtam spray el, és esőben meg nyílván nem használtam a mocit, vagy utána rögtön befújtam.
De mindegy.
de ott nálad a feszitővel is lehet valami gebasz, mert nem szabadna annak vissza lazulni
Ja, és tegnap sikerrel rámentem az úttesten egy elszabadult fekete nylon szatyorra... hát nem ráégett a leömlőkre? Hogy a francba lehet azt leszedni... és már nemcsak hangról, de szagról is észrevesznek az autósok...
Egyszerűen egyszer olyan színűvé teszem amit szeretek, és kész.
De köszi az 5leteket
csinos a tükör hol tettél rá szert és mi píz volt
Ezt nem újként vetted, ugye?
500km-enként fújd be. kb. 3 fújásonként vagy ahogy látod, tisztítsd is meg fújás előtt.
Eső után pedig a lehető leghamarabb tisztítás és újra fújás....ha ezt nem csinálod meg, akkor meg szívás.
mondom várok pár percet, mert Te úgyis lecsapsz rá ezzel a szöveggel
ehh, papa, kiszámítható vagy...
Ha 1000 km alatt mááár megnyúlna egy lánc, akkor az sz@rt sem ér!
Gondolj ebbe bele újra...